luni , 6 iulie 2020

Arhivă etichete: gratuit

Abonare RSS

Caravana Metropolis: cinema în aer liber, gratuit

După succesul înregistrat anul trecut, cu peste 80.000 de spectatori în 7 orașe, Caravana Metropolis revine și în acest an cu proiecţii gratuite de film în aer liber. Caravana Metropolis, care a înregistrat cel mai mare succes la public în 2012, aduce în fața publicului cele mai bune filme din ultimul an, filme de Oscar, filme premiate cu Globul de ... Citeşte mai departe »

Vizită cu ghidaj gratuit la Muzeul K. H. Zambaccian

Muzeul Naţional de Artă al României reia din aprilie vizitele cu ghidaj gratuit la Muzeul K.H. Zambaccian şi invită publicul să (re)descopere istoria uneia dintre cele mai interesante şi valoroase colecţii de artă din ţară, care a aparţinut cunoscutului om de afaceri de origine armeană Krikor H. Zambaccian (1889 – 1962). Sâmbătă, 27 aprilie 2013, începând cu orele 11.00 iubitorii ... Citeşte mai departe »

Un ceas pentru artă: Vizite cu ghidaj gratuit în două expoziţii la MNAR

În acest sfârşit de săptămână vă propunem să vă acordaţi UN CEAS PENTRU ARTĂ alături de Muzeul Național de Artă, în două expoziţii de excepţie: „Mărturii. Frescele Mănăstirii Argeşului” şi „Mitul naţional. Contribuţia artelor la definirea identităţii româneşti (1830-1930)”. Muzeul Naţional de Artă al României invită publicul la două vizite cu ghidaj gratuit, desfăşurate astfel: –         sâmbătă, 16 martie 2013, ... Citeşte mai departe »

Navighează pana sus