luni , 2 august 2021

Arhivă etichete: Guvern

Abonare RSS

Știm, dar e nevoie să ne reamintim: cum funcționează societatea consumeristă – VIDEO

Nu sunt revelații care vă vor lăsa cu gura căscată. Sunt lucruri pe care le știm, deja, mare parte dintre noi, doar că nu avem prea des curajul și nu ne facem timp să le privim în față. Pentru că suntem prea ocupați să (ne) consumăm… Un film despre cum funcționează societatea consumeristă. Cu ajutorul nostru, evident. Citeşte mai departe »

VIER PFOTEN: Vaca Bălțată născută în România, torturată în drumul spre China

Foto: Gabriel Păun/VIER PFOTEN Organizația pentru protecția animalelor VIER PFOTEN se opune categoric proiectului de a exporta 500.000 de vaci Bălțate din România în China. Guvernul a aprobat în ședința din 20 noiembrie memorandumul pentru exportul a peste 500.000 de vaci vii din rasa Bălțată românească în China. Primul transport ar urma să înceapă deja în ianuarie 2014. Acest memorandum ... Citeşte mai departe »

Ora Pământului, sărbătorită în lumea întreagă. Guvernul și Castelul Bran, în întuneric pentru un ceas

Planeta se pregătește să sărbătorească, sâmbăta aceasta, Ora Pământului, prilej cu care numeroase clădiri faimoase își vor stinge luminile, timp de o oră. În România, Ora Pâmântului va fi celebrată în 43 de oraşe. Capitala evenimentului este Timișoara, dar și Bucureștiul și alte orașe din țară vor lua parte la acțiunea mondială.  Reprezentanții Castelului Peleș au anunțat deja că vor ... Citeşte mai departe »

România nu muncește în zilele de 2 și 3 mai

Guvernul va declara zilele de 2 şi 3 mai 2013 drept zile libere. Proiectul de hotărâre a fost introdus pe ordinea de zi a ședinței de miercuri și mai are nevoie de aprobarea Guvernului. Asociaţiile investitorilor din turism au cerut Guvernului să declare zilele de 2 şi 3 mai din acest an drept zile libere, pentru ca Ziua liberă de ... Citeşte mai departe »

Navighează pana sus