joi , 23 septembrie 2021

Arhivă etichete: Gwen Stefani

Abonare RSS

Gwen Stefani, despre cheia unei căsnicii fericite

Foto: popcrush.com Cântăreața Gwen Stefani a vorbit despre căsnicia sa cu muzicianul Gavin Rossdale, într-un interviu acordat recent revistei Cosmopolitan. Artista, în vârstă de 45 de ani, crede că a găsit cheia unei căsnicii fericite, și anume timpul pe care fiecare dintre parteneri și-l acordă lui însuși. „Gavin e într-un mic turneu acum şi mi-a lăsat un mesaj foarte drăguţ în ... Citeşte mai departe »

Gwen Stefani a născut un băiețel. Ce nume a ales artista pentru fiul ei

Gwen Stefani a născut un băiețel, vineri, cântăreața devenind astfel mamă pentru a treia oară. Vestea a fost confirmată de soțul artistei, Gavin Rossdale, printr-un mesaj postat pe Twitter, în care a dezvăluit și numele copilului: Apollo Bowie Flynn. Rossdale le-a explicat fanilor că Bowie este numele de dinainte de căsătorie al mamei sale, în timp ce Flynn este numele ... Citeşte mai departe »

Gwen Stefani este din nou însărcinată

Gwen Stefani este din nou însărcinată și așteaptă cel de-al treilea copil, la vârsta de 43 de ani, artista și soțul său, Gavin Rossdale, fiind „foarte încântați” de veste, anunță revista In Touch Weekly. Cântăreața și soțul ei au doi băieți, Kingston (șapte ani) și Zuma (cinci ani), însă au declarat în mai multe rânduri că și-ar mai dori un ... Citeşte mai departe »

Navighează pana sus