vineri , 3 februarie 2023

Arhivă etichete: Hard Rock Cafe

Abonare RSS

Concert Mircea Baniciu, la Hard Rock Cafe

BestMusic Live Concerts te invită la Hard Rock Cafe, joi, 15 martie, începând cu ora 21:30, la un concert cu Mircea Baniciu & Band.  Mircea Baniciu este un nume de referinţă în muzica românească, care şi-a început cariera ca solist vocal al trupei Phoenix, lansând hituri nemuritoare. Ulterior, şi-a continuat activitatea solo şi a lansat patru albume, iar după ’90, a fondat trupa ... Citeşte mai departe »

Gheorghe Zamfir sărbătoreşte pe scenă 75 de ani de viață

Maestrul absolut al naiului, Gheorghe Zamfir, va concerta la cererea publicului pentru a doua oară pe scena de la Hard Rock Cafe, pe 5 aprilie, de la ora 21:30. Ocazia este şi una anviersară, pentru că, pe 6 aprilie, Gheorghe Zamfir va împlini 75 de ani. Artistul va fi însoţit de trupa sa de acompaniament şi va delecta audiența cu ... Citeşte mai departe »

Partizan cântă la Hard Rock Cafe

Joi, 4 februarie de la ora 21:30, are loc la Hard Rock Cafe primul concert Partizan din 2016. Trupa Partizan este o alta față a legendarei trupe Timpuri Noi, care, la începutul anilor ’90, a îmbogăţit peisajul muzical cu nenumărate istorisiri şi personaje ce dăinuie peste timp. Cu Artan la voce, Partizan şi-a spus cuvântul pe scena punk-rock începând din ... Citeşte mai departe »

Concert Paula Seling & Band, la Hard Rock Cafe

Vineri, 16 octombrie, de la ora 22:30, BestMusic Live Concerts te invită la Hard Rock Cafe la un show cu Paula Seling şi trupa sa. Mergi să asculţi cele mai cunoscute piese lansate de artistă de-a lungul vremii: „Ploaie în luna lui Marte”, „Ce bine că eşti”, „Trurli”, „Timpul”, „Promit”, „Râd cand imi vine să plâng”, dar şi mult mai ... Citeşte mai departe »

Direcția 5, în concert la Hard Rock Café, pe 24 septembrie

Joi, 24 septembrie, de la ora 21:30, BestMusic Live Concerts te invită la Hard Rock Café să petreci o seară alături de Direcția 5. Una dintre cele mai îndragite trupe rock te aşteaptă cu „O fată ca ea”, „Dacă ai şti”, „Eşti stilul meu”, „Iţi mulţumesc”, „Am nevoie de tine” şi multe alte hituri ce au ocupat primul loc în ... Citeşte mai departe »

Trupa Vama, în concert la Hard Rock Café, pe 16 septembrie

Miercuri, 16 septembrie, de la ora 21:00, BestMusic Live Concerts te invită la Hard Rock Café să trăieşti o nouă experienţă alături de trupa Vama. În fața scenei nu vor fi amplasate mese, deci dansul este garantat! Toamna a venit cu o „Epidemie de iubire” sau cu un chef nebun să cânţi, cât poţi de tare, „Perfect fără tine”? Miercuri, ... Citeşte mai departe »

Delia, Iris cu Cristi Minculescu și Partizan cu Timpuri Noi cântă la Hard Rock Cafe

Hard Rock Cafe si BestMusic Live Concerts dau startul sezonului de toamnă cu trei concerte: Delia, Iris alături de Cristi Minculescu și Partizan cu Timpuri Noi, dupa 20 de ani, din nou împreună pe scenă. Iris revine, în formula sa de aur, pe 2 septembrie, la Hard Rock Cafe! BestMusic Live Concerts te invită să te bucuri de un spectacol ... Citeşte mai departe »

Jan Akkerman, în concert la București

Unul dintre cei mai talentați chitarişti ai lumii, Jan Akkerman, cântă joi, 20 august, de la ora 21:30, la Hard Rock Cafe din Bucureşti. Fiul unui simplu muncitor din Amsterdam, Jan a început să studieze chitara la vârsta de doar cinci ani, iar primul său single a fost lansat în 1960, pe când avea 13 ani. De-a lungul vremii a ... Citeşte mai departe »

„Musette”, noua piesă a lui Mircea Vintilă – VIDEO

Încă un personaj fermecător se adaugă poeticului univers al eroilor din micul Paris de altă dată: „Musette” este titlul celui mai nou single lansat de Mircea Vintilă şi Brambura, iar toţi cei care vor lua parte la concertul programat pe 7 noiembrie la Hard Rock Cafe vor fi părtaşi la această nouă istorisire muzicală. Alături de Musette, pe 7 noiembrie, ... Citeşte mai departe »

Concert Florin Chilian, la Hard Rock Cafe

BestMusic te invită la Hard Rock Cafe, joi, 27 februarie 2014, începând cu ora 21:00, la un concert extraordinar cu una dintre cele mai originale voci ale scenei româneşti: Florin Chilian. „Muzica lui poartă amprenta suferinţei. Versurile mustesc de autoironie, dar şi de critică la adresa unei societăţi decăzute. Florin Chilian nu-i o victimă care îşi plânge înfrângerea. Este un ... Citeşte mai departe »

Navighează pana sus