vineri , 1 decembrie 2023

Arhivă etichete: Holograf

Abonare RSS

Holograf a filmat un nou clip, pentru piesa „Roua dimineţii”- GALERIE FOTO

Formaţia Holograf a filmat ieri un nou videoclip pentru „Roua dimineţii”, cel de-al patrulea single extras de pe albumul „Love Affair”. „Single-ul Roua dimineții are o notă mai dură, însă pe care noi o considerăm absolut normală, pentru că Holograf a fost şi este o formaţie rock, iar clipul nu face decât să exprime această parte mai dinamică a trupei”, ... Citeşte mai departe »

Dan Bittman, operat de hernie inghinală

Dan Bittman a fost operat de hernie inghinală, marți, la Spitalul „Sfântul Ioan” din București. Cântărețul ar putea fi externat miercuri, spun medicii. „Dan Bittman a fost operat marţi dimineaţă, de doctorul Munteanu. Este o operaţie de hernie care a fost realizată laparoscopic, în aceste condiţii pacientul având şanse să părăsească unitatea sanitară chiar şi mâine”, a spus profesorul Alexandru ... Citeşte mai departe »

Mihai Leu apare în cel mai nou clip Holograf – VIDEO

Formaţia Holograf a filmat ieri un nou videoclip pentru single-ul “Dacă noi ne iubim”, extras de pe albumul “Love Affair”, cel mai recent material discografic al trupei. În clip apare fostul campion la box Mihai Leu. Filmările au durat aproximativ 12 ore şi au fost realizate în două locaţii: la studiourile Stage Expert şi într-o sală de sport, iar regia ... Citeşte mai departe »

Concert la Club Tribute: Holograf revine pe scenă. Ascultă noua melodie a trupei!

Formaţia Holograf va susţine, pe 7 martie, un super concert în clubul Tribute din Bucureşti, acesta fiind primul show al îndrăgițior artişti după ce Dan Bittman, solistul formaţiei, a suferit în octombrie o intervenţie chirurgicală la gât. “Acest concert marchează revenirea oficială a trupei Holograf. Speram că totul va decurge fără probleme şi că Dan va fi în mare formă, ... Citeşte mai departe »