duminică , 28 noiembrie 2021

Arhivă etichete: Humanitas Cismigiu

Abonare RSS

„Iată-mă”, de Jonathan Safran Foer, se lansează la Humanitas Cișmigiu

Librăria Humanitas de la Cişmigiu (Bld. Regina Elisabeta nr.38) lansează miercuri, 14 iunie, de la ora 19.00, romanul „Iată-mă”, de Jonathan Safran Foer, una dintre cele mai aşteptate cărţi Humanitas Fiction din această vară şi bestseller al editurii la Bookfest 2017. Romanul a apărut după o pauză de unsprezece ani de la publicarea bestsellerurilor „Totul este iluminat” şi „Extrem de ... Citeşte mai departe »

„Cinci colțuri”, de Mario Vargas Llosa, în dezbatere la Librăria Humanitas

Editura Humanitas Fiction va invită la Librăria Humanitas de la Cişmigiu, miercuri, 14 decembrie, de la ora 19.00, la lansarea ediţiei în limba romană a romanului „Cinci Colţuri”, de Mario Vargas Llosa. Cartea a apărut în traducerea lui Marin Malaicu-Hondrari, în seria de autor dedicată celebrului scriitor peruvian, deţinător al Premiului Nobel pentru Literatură. La eveniment vor vorbi Juan Pablo ... Citeşte mai departe »

Bogdan O. Popescu aduce „Cartea dragostei” la Librăria Humanitas Cișmigiu

Dragilor, sunteți invitați marţi, 4 februarie, ora 19.00, la Librăria Humanitas de la Cişmigiu (Bld. Regina Elisabeta nr.38), pentru o întâlnire cu Bogdan O. Popescu şi primele poeme dezvăluite publicului din Cartea dragostei. Cartea dragostei, în curând la Editura Humanitas „Cartea dragostei este cel mai frumos volum de versuri pe care l-am citit în ultimul deceniu. A fost o mare ... Citeşte mai departe »

Dan C.Mihăilescu își serbează ziua de naștere alături de cititori

Joi, 12 decembrie, ora 19.00, la Librăria Humanitas de la Cişmigiu puteti asista la o seară de lecturi surpriză cu Dan C. Mihăilescu. Criticul literar, care împlinește 60 de ani, îşi va petrece o parte a zilei de naştere împreună cu cei care îi împărtăşesc dragostea pentru cărţi. Unul dintre cei mai populari critici şi istorici literari, Dan C. Mihailescu ... Citeşte mai departe »

Seară japoneză la Humanitas Cișmigiu: despre Yukio Mishima și „Sete de iubire”

Marţi, 8 octombrie, ora 19.00, în Librăria Humanitas de la Cişmigiu (Bld. Regina Elisabeta nr. 38) va avea loc o nouă seară japoneză dedicată lui Yukio Mishima şi romanului Sete de iubire, cel mai nou titlu al autorului japonez apărut în colecţia „Raftul Denisei”, colecţie coordonată de Deniaa Comanescu la Editura Humanitas Fiction. Invitaţi la dezbatere sunt Mirela Murgescu, istoric, ... Citeşte mai departe »

Navighează pana sus