miercuri , 6 iulie 2022

Arhivă etichete: ICR

Abonare RSS

Andrei Marga a demisionat din funcția de președinte al ICR

Andrei Marga şi-a înaintat, luni, demisia din funcţia de preşedinte al Institutului Cultural Român (ICR), potrivit unui comunicat citat de mediafax.ro. În comunicat, Andrei Marga spune că demisionează din funcţia de preşedinte al ICR, „cu solicitarea ca demisia să între în vigoare imediat”. În comunicatul remis agenției Mediafax, Andrei Marga spune că, de când a fost numit în funcţia de ... Citeşte mai departe »

Expoziția „Artă şi spiritualitate în spaţiul transilvan” a ajuns la Seghedin

În 29 aprilie, de la ora 18.00, în saloanele Filialei Seghedin a ICR Budapesta, a avut loc vernisajul expoziţiei „Artă şi spiritualitate în spaţiul transilvan”. În cadrul expoziției, ce l-a avut drept curator pe Ovidiu Cărpuşor, director general al Galeriei de Artă „Transilvania” din Braşov, au fost prezentate publicului din Ungaria un număr de 50 de importanţi artişti plastici contemporani ... Citeşte mai departe »

Ștefania Nistoreanu: „Eu cred în darul meu și vreau să las în urmă lucruri care să facă lumea mai frumoasă”

Pictorița Ștefania Nistoreanu își va prezenta arta, începând de astăzi 28 martie și până pe 29 aprilie, pentru prima oară peste hotare, în cadrul unei extraordinare expoziții organizate la Budapesta de Galeriile „Transilvania” din Brașov, prin Institutul Cultural Român.   „Pentru mine este un moment însemnat în carieră, probabil că este cel mai important, având în vedere că particip pentru ... Citeşte mai departe »

Vernisaj – eveniment în Ungaria: 48 de artiști români și maghiari expun la ICR Budapesta

Pe 28 martie, de la ora 18.00, 48 de artiști români și maghiari își vor expune lucrările în cadrul expoziției „Artă și spiritualitate în spațiul transilvan”, organizată la Budapesta de Institutul Cultural Român (ICR). Expoziția de grup va include un număr de 48 de artişti plastici contemporani din România și din Republica Moldova, absolvenți ai unor universități de profil, membri ... Citeşte mai departe »

Navighează pana sus