vineri , 18 iunie 2021

Arhivă etichete: imagini

Abonare RSS

Imagini cu locul în care a murit Kurt Cobain, publicate în premieră

O serie de fotografii cu locul în care a murit Kurt Cobain au fost publicate, în premieră, vineri, de publicația Seattle Post-Intelligencer, care dorește să marcheze astfel 19 ani de la moartea artistului. Kurt Cobain a fost descoperit mort în locuința sa din Lake Washington, pe data de 5 aprilie 1994. Imagini de la scena morții sunt acum publicate pentru ... Citeşte mai departe »

Ipostază rară: Jodie Foster, fotografiată alături de fiii săi, la un meci de tenis

  Actrița Jodie Foster a fost fotografiată, de curând, într-o ipostază foarte rară: în compania celor doi fii ai săi, Charlie și Kit. Jodie Foster este o rara avis în revistele mondene, căci actrița a fost dintotdeauna foarte discretă în ce privește viața sa de familie. Însă, luni seara, ea a decis să ia parte, cu băieții săi, la LA ... Citeşte mai departe »

Imagini spectaculoase cu Pământul, văzut din spațiu

Câțiva astronauți de la NASA au publicat, recent, în rețeaua Twitter, o serie de fotografii spectaculoase, cu Pământul văzut din spațiul cosmic.   Instantaneele arată, printre altele, un inel ciudat, de culoare mov, în jurul Teheranului, precum și deșerturi și vulcani sau insulele Caraibe. Imaginile au fost realizate de la Stația Spațială Internațională. Sursa: Daily Mail Citeşte mai departe »

Telespectatorii Eurovision pot alege ce imagini să urmarească în timpul show-ului

După succesul transmisiunilor online ale show-urilor din cadrul Selecţiei naţionale Eurovision din 2012, TVR oferă anul acesta vizitatorilor site-ului oficial Eurovision România, în premieră,  posibilitatea de a alege ce imagini vor să urmărească în timpul show-ului. Pe lângă spectacolul televizat, pe eurovision.tvr.ro vor putea fi urmărite cinci camere care transmit live din culise, Camera Verde şi din Studioul 3 al ... Citeşte mai departe »

Navighează pana sus