duminică , 25 iulie 2021

Arhivă etichete: incaltaminte

Abonare RSS

De notat în agendă: Yard Sale de februarie

Yard Sale 6 & 7 Februarie, 10:30-18:00, la Jacques Pot! Pe strada Sborului, la nr. 2, tot în zona Rosetti. La Yard Sale, te simţi că în casa celui mai bun prieten! „Mulţumim tuturor scotocitorilor şi dependenţilor de Yard Sale care ne sunt mereu alături şi ne sprijină să ducem mai departe această mişcare de reciclare şi reutilizare. Ne revedem ... Citeşte mai departe »

Ghetuţe de Moş Nicolae

foto Nu mai e mult şi vom pune la fereastră ghetuţele preferate, ca să vină Moş Nicolae să le umple cu bunătăți. Ce vă mirați, eu și la vârsta mea mai pun încălțările la geam, și Moșu‘ n-are încotro, vine! Dar de ce n-ar fi chiar ele, încălţările, un dar? Eu mărturisesc că nu mă satur niciodată să-mi cumpăr de încălţat şi hoinăreala cu ... Citeşte mai departe »

„Tropical Forest”, tema celei de-a 15-a ediții a târgului Fashion Bazaar

DUMINICĂ 25 mai / Casa Universitarilor – Dionisie Lupu 46 Între orele 11:00 — 19:00 DESIGNERI – BIJUTERII – ACCESORII – ÎNCĂLŢĂMINTE – COSMETICE Vino pe 25 mai 2014, la Casa Universitarilor – Dionisie Lupu 46 – la FASHION BAZAAR – cel mai mare târg de modă, cosmetice şi vintage. Peste 60 de expozanţi vin cu colecţii pline de culoare şi de ... Citeşte mai departe »

Haine, accesorii și cosmetice, la Fashion Bazaar de aprilie

Pe 13 aprilie 2014, la Casa Universitarilor – Dionisie Lupu 46 – are loc FASHION BAZAAR – cel mai mare târg de modă, cosmetice şi vintage. Peste 60 de expozanţi vin cu o serie de colecţii pline de culoare şi de energie. Adaptate la noile trenduri şi special create pentru ediţia Flowers în Bloom a Fashion Bazaar, colecţiile de haine ... Citeşte mai departe »

Primăvara reciclăm haine și alte comori, la Yard Sale

În martie facem curăţenie în dulapuri, în minţi şi în suflete. Redefinim, refolosim, reciclăm, revalorizăm produsele pe care le-am cumpărat din impuls, care ne aglomerează casa şi viaţa, care stau nefolosite. Ele pot fi comori. Mergi la ediţia din martie a Yard Sale şi scotoceşte, reciclează şi socializează cu marea comunitate a consumatorilor responsabili. Yard Sale-ul te pregăteşte de primăvară! ... Citeşte mai departe »

Navighează pana sus