joi , 23 ianuarie 2020

Arhivă etichete: inedit

Abonare RSS

Un gând: William Shakespeare

Citeşte mai departe »

O fotografie: „Evening Star” de la 1920

foto Pagină a publicației „Evening Star” din 4 martie 1920. Citeşte mai departe »

O fotografie: Times Square, în anii ’60

foto Celebra Times Square, din New York, fotografiată în 1967. Citeşte mai departe »

Un gând: Emily Dickinson

foto Citeşte mai departe »

Un gând: Socrate

foto Citeşte mai departe »

Un gând: Leonardo da Vinci

foto Citeşte mai departe »

A apărut un nou tip de ciocolată: roz

foto: Barry Callebaut Neagră, cu lapte sau albă – sunt cele trei tipuri de ciocolată pe care le cunoaștem și le savurăm dintotdeauna. Un producător elvețian a patentat însă, zilele trecute, noua sa invenție: ciocolata roz. Prezentată în premieră în Shanghai, acum câteva zile, ciocolata manufacturierului elvețian Barry Callebaut are o apetisantă culoare roz, iar segmentul de piață căruia i ... Citeşte mai departe »

Zece lucruri inedite despre Dana Rogoz

foto Actrița Dana Rogoz mi-a povestit câteva lucruri inedite despre ea, cum ar fi, de exemplu, că și-a luat o trântă pe scenă, fix când trebuia să-i ofere un buchet de flori președintelui (pe atunci) Ion Iliescu. 🙃 „Abramburica” mai spune că obișnuia să fie o bătăușă în copilărie și că azi, dacă s-ar duce la un bal mascat, s-ar costuma ... Citeşte mai departe »

O fotografie: Jack Nicholson și Anjelica Huston

foto Actorii Jack Nicholson și Anjelica Huston, surprinși în perioada de început a poveștii lor de dragoste, într-un loc ce pare a fi o încăpere din locuința lui Nicholson de pe Mulholland Drive, Beverly Hills. Deși nu au fost niciodată căsătoriți, Nicholson și Huston au avut o relație – cu despărțiri și împăcări – între 1973 și 1990. Istoria lor ... Citeşte mai departe »

Un gând: Maya Angelou

foto Citeşte mai departe »

Navighează pana sus