marți , 28 noiembrie 2023

Arhivă etichete: influenta

Abonare RSS

Joe Cocker despre Ray Charles: „Am pierdut o grămadă de prieteni din cauza lui!”

Joe Cocker, artistul care a inspirat milioane de fani, dar şi muzicieni din lumea întreagă, va sosi la Bucureşti, în luna august, pentru un concert la Sala Palatului. Artistul a povestit într-un interviu ce mare muzician i-a marcat cariera. Joe Cocker este considerat a fi un mare interpret de muzica soul şi blues alb, genuri preferate cu predilecţie de către ... Citeşte mai departe »

Studiu: copiii care se uită mult la televizor devin antisociali și agresivi la maturitate

Copiii și adolescenții care se uită mult la televizor sunt mai predispuși la un comportament antisocial și agresiv atunci când devin adulți, conform unui nou studiu al Universității Otago din Noua Zeelandă, citat de psychcentral.com. Cercetătorii au urmărit un grup de aproximativ 1000 de copii născuți în orașul neozeelandez Dunedin, între 1972 și 1973. La fiecare doi ani, între vârstele ... Citeşte mai departe »

Fericirea stă în farfurie: care sunt alimentele care îți influențează starea

Dacă te întrebi de ce ești obosit după o noapte întreagă de somn, sau amețit fără o ceașcă mare de cafea, răspunsul l-ai putea găsi în… farfurie. Deficiențele nutriționale te pot face să te simți ieșit din formă, spune Elizabeth Somer, autoarea cărții Eat Your Way to Happiness. Iar consumul exagerat de alimente de același tip ar putea fi și ... Citeşte mai departe »