duminică , 17 octombrie 2021

Arhivă etichete: inghetata

Abonare RSS

Paolo Dalla Zorza: Mi se spune „Cartier” al înghețatei!

Dacă ajungeți în Atlanta și aveți poftă de o înghețată adevărată, știm locul potrivit pentru voi: Paolo’s Gelato Italiano! Deschisă în 1999, în cartierul Virginia Highland, gelateria lui Paolo Dalla Zorza e un loc de unde pleci fericit, după ce ai savurat o înghețată delicioasă, sau niște clătite, și-apoi, neapărat, o ceașcă de cappuccino întocmai ca-n Italia. Am fost curioși ... Citeşte mai departe »

Unde mănânci înghețată grozavă în Atlanta: Paolo’s Gelato Italiano

Într-una dintre plimbările mele lungi prin Virginia Highland, am descoperit Paolo’s Gelato Italiano – raiul înghețatei italienești, un loc în care caloriile se consumă cu voluptate și fără regrete. Situată pe Virginia Avenue, în boemul cartier Virginia Highland din Atlanta, gelateria lui Paolo Dalla Zorza vinde înghețată din 1999. Vero gelato italiano, genul pentru care merită să comiți o crimă ... Citeşte mai departe »

Bradley Cooper este imaginea înghețatei Häagen-Dazs Secret Sensations – VIDEO

Actorul Bradley Cooper este imaginea celei mai noi campanii Häagen-Dazs, el fiind prima celebritate care apare într-o reclamă a celebrului brand de înghețată. „The House of Häagen-Dazs” – cea mai amplă campanie realizată vreodată de proprietarii mărcii – este centrată pe esenţa sofisticată a brandului Häagen-Dazs, iar actorul nominalizat la Oscar își interpretează rolul cu același farmec cu care o ... Citeşte mai departe »

Navighează pana sus