marți , 14 iulie 2020

Arhivă etichete: ingrediente

Abonare RSS

Ieftin, simplu și potrivit și pentru lacto – vegetarieni: toci bucoviean upgradat

Avem un oaspete special astăzi la rubrica Gourmet: actorul și artistul plastic Cristi Martin ne împărtășește rețeta unuia dintre felurile sale de mâncare preferate. Ați încercat vreodată tociul bucovinean? Necesar pentru o tavă banală și normală de cuptor: 3 kg cartofi 2 cepe medii 300g brânză telemea (preferabil de oaie sau capră) 150 – 200g măsline fără sâmburi, feliate 1 ... Citeşte mai departe »

Arta micului-dejun: picturi și povești celebre, recreate din mâncare

O artistă norvegiană își pune în practică talentul și creativitatea folosindu-se de alimente, pentru a-și înveseli micul-dejun. Ida Skivenes, din Oslo, a recreat, exclusiv din mâncare, unul dintre autoportretele Fridei Kahlo și un tablou cu floarea soarelui al lui Van Gogh. Nu s-a oprit aici, ci a continuat cu „Țipătul” lui Munch, „Persistența memoriei”, a lui Salvador Dali sau cu ... Citeşte mai departe »

Navighează pana sus