marți , 22 iunie 2021

Arhivă etichete: ingrijire ten

Abonare RSS

Ritualuri de frumusețe de sfârșit de an

Foto: leelstyle.com Tic-tac, tic-tac, 2014 se pregăteşte să-și ia rămas-bun, iar 2015 abia ne aşteaptă. Mai e puţin până la seara magică şi trebuie să ne pregătim tenul şi pielea pentru look-ul acela glamour pe care ni-l dorim la petrecerea de Revelion. Întâi de toate, tenul tău are nevoie de o curăţare şi un tratament profesional, de o şedinţă de ... Citeşte mai departe »

Ingrediente cosmetice care nu trebuie să ajungă niciodată pe faţa ta

Multe dintre cosmeticele prezente pe piaţă au ambalaje atrăgătoare, sau ne sunt recomandate prin prisma mărcii de care sunt produse, sau prin reclamele de la televizor. Spunea un medic american, odată, că n-ar trebui să cumpărăm niciodată produse alimentare sau cosmetice cărora li se face reclamă la televizor. Iar eu cred că are mare dreptate. Aşadar, am pregătit pentru voi ... Citeşte mai departe »

Rozaceea și cuperoza: sfaturi și tratamente pentru un ten mai curat

Rozaceea este o condiţie a pielii care evoluează în timp şi pentru care nu există un tratament care să o facă să dispară definitiv. Statisticile arată că 40% din femeile din România  au cuperoză. Unele doamne nici nu ştiu că suferă de această afecțiune a pielii şi atribuie iritarea şi înroşirea unui ten uscat sau ultrasensibil. Doar un specialist îţi ... Citeşte mai departe »

Mască anti-îmbătrânire: cinci ingrediente la îndemâna oricui

Vizita la salon este absolut esenţială o dată pe lună, însă îngrijirea de acasă, între două tratamente, contribuie la menţinerea unui ten frumos. Iată cele cinci ingrediente cu care îţi poţi crea singura propriul ritual anti-îmbătrânire. O mască de aplicat măcar o dată pe săptămână! 1. Cacao. Cercetătorii au clasificat această pudră minunată ca fiind unul din cele mai nutritive ... Citeşte mai departe »

O piele sănătoasă în orice anotimp: patru pași simpli de îngrijire a tenului masculin

Ritualul de frumuseţe al bunicului meu însemna să-şi spele fața cu săpun şi apoi să-şi aplice bucăţele de hârtie igienică peste tăieturile de la râs, aşa că îl vedeam cu măcar o bulină de hârtie igienică, lipită bărbăteşte pe faţă, în fiecare dimineaţă. E adevărat că, pe vremea lui, „nu se cădea” ca bărbaţii să facă mai mult de atât în ... Citeşte mai departe »

Navighează pana sus