marți , 21 ianuarie 2020

Arhivă etichete: ingrijirea pielii

Abonare RSS

Șase mituri despre îngrijirea pielii, demontate de medicul dermatolog

foto Îngrijirea pielii este unul din domeniile în care întâlnim sfaturi la tot pasul, care sunt fie promovate de diverse reclame la produse cosmetice, fie idei larg răspândite şi repetate atât de des, încât au ajuns la rang de reguli de bază dacă ne dorim un ten sănătos şi tânăr cât mai multă vreme. Laurenţiu Vlădău, medic specialist dermatolog în ... Citeşte mai departe »

Trei motive pentru care n-aș mai putea trăi fără epilator

foto Habar n-am ce făceau femeile pe vremea când nu exista epilator, eu am avut bafta să mă nasc la fix, tocmai când firmele lansau acest performant sistem de luare a grijilor de pe cap și-a firelor de păr de pretutindeni. Vreo cinșpe ani mai târziu – vorba vine – a ajuns și-n România, adică începuseră reclamele la el exact ... Citeşte mai departe »

Prima protecție solară foarte înaltă, lejeră ca apa, cu efect „dry touch”

Laboratoarele Dermatologice Bioderma lansează Photoderm MAX Aquafluide SPF 50+, o realizare tehnologică unică ce combină  o textură ultra-fluidă, lejera ca apa, cu un efect DRY TOUCH și o protecție solară foarte înaltă, potrivită tuturor tipurilor de piele, inclusiv pentru cea mixtă sau grasă. Până de curând era o provocare să combini o protecție solară foarte înaltă cu o textură ultra-fluidă ... Citeşte mai departe »

Ce-am mai descoperit la The Body Shop

Foto: fabulousfunfinds.com Există în lume o mulțime de companii care produc cosmetice de calitate, dar The Body Shop a fost dintotdeauna marea mea slăbiciune. E locul meu preferat atunci când caut un unt de corp care să hidrateze și să miroasă divin, un balsam de buze bun, o mască de păr care să aibă cu adevărat efect sau diverse accesorii, ... Citeşte mai departe »

Zaţul de cafea – băutura zeilor şi elixirul frumuseţii

S-au demonstrat de multe ori efectele fantastice ale cafelei asupra pielii. Conţine agenţi puternic antioxidanţi, protejează pielea împotriva radicalilor liberi şi reduce riscul de cancer de piele. Cafeaua micşorează porii şi astfel face ca pielea să arate mai tânără. Are proprietăţi antirid. Datorită multiplelor beneficii, cafeaua se regăseşte în ritualurile scumpe ale spa-urilor de lux, în special în cadrul terapiilor ... Citeşte mai departe »

Uleiul de cocos, ingredient obligatoriu în trusa ta de frumusețe

Să găseşti un produs de frumuseţe care ţi se potriveşte e ca şi cum ai găsi un prieten nou. Dar atunci când găseşti un produs care te ajută în rutina de frumuseţe din toate punctele de vedere, e ca şi cum ai găsi gâsca cu ouă de aur! Din categoria acestor produse face parte și uleiul de cocos, un adevărat ... Citeşte mai departe »

Navighează pana sus