joi , 23 septembrie 2021

Arhivă etichete: insomnie

Abonare RSS

Cum să faci Shiatsu, auto-masajul care te ajută să dormi mai bine – VIDEO

foto Să doarmă liniştiți noaptea poate părea un vis imposibil de atins pentru cei cu durere cronică. Mai mult decât atât, situaţia tinde să se agraveze în timp, rezultând într-un circuit de durere fără sfârşit şi insomnie. Durerea cauzează privarea de somn, care, la rândul ei slăbeşte mecanismele naturale de control asupra durerii. Shiatsu este o tehnică de masaj veche, ... Citeşte mai departe »

Insomnie, apatie, dureri de cap, anxietate: poate fi de vină lipsa de magneziu

foto Starea de bine este o nevoie continuă a omului modern, perturbat de un stil de viaţă solicitant. Statul prelungit la birou, lipsa timpului pentru activităţi de relaxare sau exerciţii fizice duc cu timpul la hiper-emotivitate, episoade de irascibilitate, insomnie sau chiar stări de depresie. O cauză a apariţiei apatiei, a insomniei, a durerilor de cap, a anxietăţii, a tulburărilor ... Citeşte mai departe »

Hameiul, remediu eficient împotriva insomniei

Potrivit unor studii realizate recent, hameiul, unul dintre ingredientele indispensabile fabricării berii, responsabil atât pentru gustul amărui al iubitei băuturi, cât și pentru o parte dintre beneficiile pentru sănătate care pot decurge prin consumarea acesteia, poate contribui și la tratarea insomniei. Etnobotanistul britanic James Wong a testat eficiența hameiului pe pacienți care sufereau de insomnie severă și nu reușeau să ... Citeşte mai departe »

Navighează pana sus