duminică , 25 iulie 2021

Arhivă etichete: insula

Abonare RSS

Fair Isle, insula celor 70 de suflete

Este cunoscută în lume drept „insula păsărilor și a puloverelor”, grație observatorului pentru zburătoare instalat aici în urmă cu mai bine de jumătate de veac și a stilului unic de croșetat, dezvoltat demult, de mâini pricepute. Dar Fair Isle este, înainte de toate, o fâșie de uscat care s-ar putea numi, mai simplu, Paradis. Administrativ, Fair Isle aparține de Shetland ... Citeşte mai departe »

Oază de liniște și frumusețe: portul din Madeira

Dacă nu vă puteți lua o vacanță chiar acum, încercați un exercițiu de imaginație care să vă aducă puțină liniște interioară: sunteți chiar aici, în portul din Madeira, în mijlocul acestui peisaj parcă desprins dintr-o ilustrată. Așteptați să vă îmbarcați într-o călătorie nouă, suprinzătoare. Sau așteptați pe cineva drag, care urmează să coboare curând dintr-un vaporaș. Și fiecare moment în ... Citeşte mai departe »

Moment de trăit și iubit: un apus de soare în Oia, Santorini

Este una dintre cele mai atrăgătoare destinații ale Greciei, fiind primitoare pentru orice turist iubitor de frumusețe, dar mai ales pentru îndrăgostiți. Parcă special pentru aceștia, natura oferă unul dintre cele mai impresionante spectacole pe care un om le poate urmări într-o viață: apusurile de soare văzute din stațiunea Oia. Dacă v-ați propus să ajungeți în Santorini, iar primul lucru ... Citeşte mai departe »

Navighează pana sus