luni , 10 mai 2021

Arhivă etichete: Intact

Abonare RSS

Provocările picturii contemporane: Michaël Borremans și Frank Demaegd, în România

Dincolo de reprezentare: Provocările picturii contemporane Michaël Borremans & Frank Demaegd  În dialog cu  Maria Rus Bojan și Horea Avram Joi, 27 Iunie 2013, 18:00h Producător: Florin Ştefan Spațiu Intact Fabrica de pensule 59-61 Henri Barbusse St., Cluj-Napoca 400616 La inițiativa Fundației Culturale Intact, curatorii Maria Rus Bojan şi Horea Avram vor purta o dezbatere cu artistul belgian Michaël Borremans şi cu ... Citeşte mai departe »

EXCLUSIV. Victor Ciutacu, despre plecarea din Intact: Dacă eram atât de important, poate că nu mă pierdeau

La doar o zi după ce și-a anunțat, pe blog, demisia din Intact, Victor Ciutacu ne-a acordat un interviu exclusiv, în care vorbește despre motivele care l-au determinat să lase în urmă cei nouă ani petrecuți în trustul patronat de Dan Voiculescu. Jurnalistul vorbește, cu obișnuita sa franchețe, despre problemele cu care se confruntă instituția media în care a activat ... Citeşte mai departe »

Victor Ciutacu părăsește trustul Intact: „Presa scrisă e un capitol, aproape sigur, închis pentru mine”

Jurnalistul Victor Ciutacu a anunțat, astăzi, pe blogul său, că părăsește trustul Intact, după nouă ani în care a lucrat în această instituție media. Ciutacu a luat această decizie în favoarea televiziunii România TV și spune că presa scrisă, care trece printr-o perioadă extrem de grea, este un domeniu, „aproape sigur”, închis pentru el. „Se termină un ciclu profesional şi ... Citeşte mai departe »

Navighează pana sus