marți , 27 iulie 2021

Arhivă etichete: invitati

Abonare RSS

Iuliana Tudor: Emisiunea mea mai are încă multe de arătat, nu s-a consumat, dimpotrivă!

Iuliana Tudor începe, pe 15 martie, un nou sezon al îndrăgitei emisiuni O dată-n viaţă. Telespectatorii sunt invitaţi în fiecare vineri, de la ora 21.00, la TVR 1, pentru a-şi vedea vedetele preferate în ipostaze inedite, de reprezentanţi ai folclorului. Prima ediţie se anunţă de pe acum una plină de neprevăzut, întrucât oaspeţii Iulianei în platou sunt Daniel Buzdugan şi ... Citeşte mai departe »

Angela Gheorghiu, invitată specială în concertul lui Andrea Bocelli

Concertul lui Andrea Bocelli din 25 mai de la Romexpo se transformă într-un adevărat festival al muzicii de calitate. Cu fiecare zi lista de invitaţi speciali ai maestrului se măreşte. Dacă până ieri pe listă se aflau doar cele patru soprane de la DIV4S, iată că azi, Andrea Bocelli continuă seria de surprize cu alte nume sonore din muzica clasică ... Citeşte mai departe »

Iuliana Marciuc face din nou „Confesiuni”, la TVR 2: „Vom păstra calitatea emisiunii la acelaşi nivel”

Debutul primăverii la TVR 2 va fi marcat luni, 4 martie, de prima ediţie a noului sezon de Confesiuni. Iuliana Marciuc va fi, ca şi până acum, gazda emisiunii, dar şi una dintre producătoarele acestui program, alături de Larisa Avram. “De-a lungul celor aproape doi ani şi jumătate de Confesiuni am stabilit probabil cea mai lungă listă cu invitaţi de ... Citeşte mai departe »

Navighează pana sus