marți , 27 iulie 2021

Arhivă etichete: Ioana Voicu

Abonare RSS

„Se zice că…” Nuami Dinescu revine la emisiunea de pe TVR 2

Nuami Dinescu revine, de azi, la emisiunea „Se zice că…”, de la TVR 2, unde a mai fost gazdă în trecut. Actrița, cu o experiență vastă în televiziune, va prezenta producția de după-amiază alături de Ioana Voicu și Florina Constantinescu, de luni până joi, de la ora 14.10. „Ne place mult de tot să ne întâlnim și să râdem, ne ... Citeşte mai departe »

Eurovision 2016: cine va prezenta Selecția Națională

foto Cornel Ilie (Vunk) şi Ioana Voicu vor fi gazdele semifinalei şi finalei naţionale Eurovision 2016, care se vor desfăşura pe 4 şi 6 martie, la Sala Sala Sporturilor din municipiul Baia Mare.  Alături de ei, Jo, care a reprezentat România la Eurovision Jurnior 2009 la Kiev, va însoţi concurenţii în Camera verde, de unde va trasmite emoţiile artiştilor şi ... Citeşte mai departe »

Ioana Voicu: „Cred în sufletul pereche, şi cred că apare atunci când te aştepţi mai puţin”

Ioana Voicu, una dintre cele patru moderatoare ale emisiunii „Se zice că”, de la TVR 1, vorbește în interviul de mai jos despre copilăria ei, pe care și-a petrecut-o aproape de bunicul său, marele muzician Ion Voicu. Ne spune cum este Mădălin Voicu în postura de tată și ne povestește despre dragoste, muzică, televiziune și alte lucruri care-i fac viața ... Citeşte mai departe »

La TVR 1, „Se zice că…” începe o nouă emisiune

Patru femei, fiecare cu experienţa personală de viaţă, vorbesc despre modă, stil, frumuseţe şi dezbat teme de actualitate mondenă şi socială, într-o manieră relaxată. De luni până miercuri, de la ora 17.45, începând din 6 octombrie. „Se zice că bârfa este doar un exerciţiu al limbii. Dar la noi se face conversaţie, care este un exerciţiu al minţii. Se zice ... Citeşte mai departe »

Navighează pana sus