luni , 2 august 2021

Arhivă etichete: Ion Dichiseanu

Abonare RSS

„Amadeus”, la Teatrul de Comedie: Ion Dichiseanu își serbează ziua de naștere pe scenă

Pe 19 octombrie, actorul Ion Dichiseanu își va sărbători ziua de naștere acolo unde se simte cel mai bine, pe scenă, alături de colegi și de publicul care va veni să-l aplaude. Iubitorii de teatru sunt invitați, luni, 19 octombrie, de la ora 19:00,  la Sala Radu Beligan a Teatrului de Comedie, pentru a viziona premiera spectacolului de comedie „Amadeus”, ... Citeşte mai departe »

Ion Dichiseanu: Am dat autografe și pe pașapoarte!

Foto: LIVIU UNTARU O întâlnire cu maestrul Ion Dichiseanu este întotdeauna un prilej de relaxare și de conversaţii cu miez. Marele nostru artist se dovedește și astăzi o sursă inepuizabilă de povești savuroase și de învăţăminte născute din experienţa sa de viaţă remarcabilă. În faţa unei cești de cafea și a unei ţigări aprinse – pe care doar o pufăie, ... Citeşte mai departe »

Ion Dichiseanu: „Mă simt excelent, nu mă dărâmă pe mine o operație!”

Ion Dichiseanu stă „excelent” la capitolul sănătate, dar mai ales în ce privește starea sufletească. Optimist și plin de viață, ca întotdeauna, marele actor ne-a declarat că s-a recuperat complet după operația suferită anul trecut și că, în prezent, este implicat în mai multe proiecte. „Mă simt excelent, nu mă dărâmă pe mine o operație! În plus, a fost o ... Citeşte mai departe »

Navighează pana sus