vineri , 1 iulie 2022

Arhivă etichete: Irina Margareta Nistor

Abonare RSS

O fotografie: Irina Margareta Nistor și Joaquin Phoenix, la București

foto: PR American Independent Film Festival Celebrul actor Joaquin Phoenix, fotografiat aici alături de criticul de film Irina Margareta Nistor, la București, unde starul se află pentru a turna parte dintr-un nou film, „The Sisters Brothers”, în regia lui Jacques Audiard. Joaquin Phoenix nu este însă singurul actor de la Hollywood aflat zilele acestea la București. Alături de el, în ... Citeşte mai departe »

Irina Margareta Nistor va primi premiul Friedrich Niemann „Lifetime Achievement Award”, la Halloween Charity Ball

Halloween Charity Ball, organizat de Asociația OvidiuRo sâmbătă, 25 octombrie, la Palatul Parlamentului va celebra „Magia Filmelor”. Cu această ocazie, Irina Margareta Nistor va primi premiul special Friedrich Niemann „Lifetime Achievement Award” pentru activitatea sa. Ea a tradus și dublat peste 3000 de filme străine distribuite pe casete video, în anii ’80, vocea sa devenind un simbol al libertății în ... Citeşte mai departe »

Irina Margareta Nistor și Andrea Sabbadini, la Festivalul Internațional de Psihanaliză și Film

Cea de-a doua ediţie a Festivalului Internaţional de Psihanaliză şi Film va avea loc în perioada 22- 24 noiembrie la Cinema Studio. Iniţiat în 2012, de către criticul de film Irina-Margareta Nistor, Festivalul Internaţional de Psihanaliză şi Film este replica adaptată României a European Psychoanalytic Film Festival, prezidat de regizorul italian Bernardo Bertolucci şi condus de psihanalistul Andrea Sabbadini. Andrea ... Citeşte mai departe »

Irina Margareta Nistor: „Actorilor mari li se pare jenant să meargă la audiţii”

Marina Constantinescu dă start Nocturnelor de la TVR 1, TVR HD şi TVR+ luni, 4 noiembrie, începând cu ora 24.00   „În America, producătorul filmului primeşte Oscarul pentru cel mai bun film. Nu regizorul”, spune Irina Margareta Nistor. „Poziţia producătorului din România n-o să fie niciodată asemănătoare cu cea a producătorului american, cel care dă linia filmului”, completează Ada Solomon. ... Citeşte mai departe »

Vocea Irinei Nistor, în animația 3D „Justin și cavalerii”: În sfârșit, fac un dublaj de-adevăratelea

Supranumită ,,vocea filmelor”, Irina Nistor este una dintre cele mai îndrăgite prezențe din lumea cinematografiei românești și va putea fi urmărită pe marile ecrane din 4 octombrie în interpretarea unei bunicuțe cârcotașe, în animația Justin și cavalerii 3D. ,,Ce poate fi mai grozav decât o bunicuță, cu coc și ochelari, plină de sfaturi și puțin ironică,  pe care o cheamă ... Citeşte mai departe »

Irina Margareta Nistor: Dacă viața mea ar fi un film, ar fi unul cu final măcar parțial fericit!

Irina Margareta Nistor, într-un interviu portret în care dezvăluie lucruri neștiute – unele inedite și amuzante, altele înmiresmate de un aer nostalgic, fermecător, desprins parcă din filmele vechi, de la Hollywood, pe care le iubește atât de mult. Cel mai frumos cuplu cinematografic cred că este cel format din… Ingrid Bergman si Cary Grant, in „Notorious” si „Indiscreet”. Emisiunile mele ... Citeşte mai departe »

Navighează pana sus