marți , 27 iulie 2021

Arhivă etichete: Irina Markovits

Abonare RSS

Irina Markovits: În ultimele sezoane moda a fost mult mai cuminte, nu mai există trenduri „trăsnite”

Am invitat-o pe IRINA MARKOVITS, consultant de imagine și fondatoarea platformei Image Matters, la un interviu în care am vorbit despre pasiunea care i-a devenit profesie, moda. Am rugat-o să ne spună care sunt cele mai frecvente greșeli pe care le putem face atunci când ne alegem hainele și, desigur, în ce piese putem investi cu încredere în acest sezon. ... Citeşte mai departe »

Fashion Garage 70% OFF Summer Edition, cu Irina Markovits, la DallesGO

Sâmbătă, 6 iulie, DallesGO reeditează un eveniment concept în care s-a implicat alături de cei mai creativi viitori stiliști, fotografi și make-up artiști: Fashion Garage – 70% OFF Summer Edition. Universul DallesGO este cea mai cunoscută platformă de cursuri after work din București, un loc al oamenilor pasionați de dezvoltare personală și profesională, o comunitate susținută de dorința de a ... Citeşte mai departe »

Irina Markovits: 10 lucruri care nu ar trebui să-ți lipsească din garderobă

Dacă vă preocupă imaginea personală și v-ați interesat cel puțin o dată de serviciile unui specialist în domeniu, cu siguranță că numele ei vă este deja familiar. Irina Markovits este unul dintre cei mai titrați și mai apreciați consultanți de stil din România. Platforma sa, Image Matters, dedicată oamenilor aflați în căutarea propriului simț al stilului, are în portofoliu sute ... Citeşte mai departe »

Navighează pana sus