joi , 7 iulie 2022

Arhivă etichete: Irina Sarbu

Abonare RSS

„Clasic e fantastic”: începeți anul 2016 cu Ethnotic și o „Lecție de jazz”!

Folclorul românesc este un univers sonor ancestral ale cărui bogăţie şi frumuseţe au rămas nealterate de trecerea timpului. Mai mult, folclorul românesc, cu ritmurile sale specifice, cu liniile melodice unduite, cu profunzimile, expresivitatea şi forţa unei autentice producţii artistice colective, este şi va rămâne, cu siguranţă, generoasă sursă de inspiraţie pentru muzicieni români (şi nu numai!), compozitori sau interpreţi, de ... Citeşte mai departe »

Seară de jazz cu Irina Sârbu şi Big Band-ul Radio

La finalul unei stagiuni de jazz care a însemnat valoroşi invitaţi speciali – Teodora Enache, Luiza Zan, Florin Răducanu, Hanno Höfer, Mike Godoroja, Berti Barbera, Cătălin Milea –, de Ziua Internaţională a Jazz-ului, BIG BAND-ul RADIO şi dirijorul său, IONEL TUDOR, vă invită la ultimul eveniment al stagiunii 2014-2015!. Joi, 11 iunie, la Sala Radio, ansamblului i se va alătura ... Citeşte mai departe »

Irina Sârbu și alți cinci muzicieni au lansat Ethnotic Project

Folclorul românesc este un univers sonor ancestral, ale cărui  bogăţie şi frumuseţe au rămas nealterate de trecerea timpului. Mai mult, folclorul românesc, cu ritmurile sale specifice, cu liniile melodice unduite, cu profunzimile, expresivitatea şi forţa unei autentice producţii artistice colective, este şi va rămâne, cu siguranţă, generoasă sursă de in spiraţie pentru muzicieni români (şi nu numai!), compozitori sau interpreţi, ... Citeşte mai departe »

Irina Sârbu: „Cel mai bun sfat pe care l-am primit vreodată a fost să-mi văd mereu de treaba mea”

Foto: Cosmin Băraru Este actriță și cântăreață de jazz și alte muzici splendide, cu care a cucerit, deja, un public fidel și numeros. E mereu veselă și plină de viață – sau, cel puțin, nu-și lasă la vedere tristețile – și nu are, încă, aerul superior al vedetelor. Dimpotrivă, Irina Sârbu e un om cald și firesc, gata să-ți cânte ... Citeşte mai departe »

Navighează pana sus