vineri , 18 iunie 2021

Arhivă etichete: Iris

Abonare RSS

Delia, Iris cu Cristi Minculescu și Partizan cu Timpuri Noi cântă la Hard Rock Cafe

Hard Rock Cafe si BestMusic Live Concerts dau startul sezonului de toamnă cu trei concerte: Delia, Iris alături de Cristi Minculescu și Partizan cu Timpuri Noi, dupa 20 de ani, din nou împreună pe scenă. Iris revine, în formula sa de aur, pe 2 septembrie, la Hard Rock Cafe! BestMusic Live Concerts te invită să te bucuri de un spectacol ... Citeşte mai departe »

Cristi Minculescu și Judy Seutter cântă la Hard Rock Café

Sprint Media şi METALHEAD.ro va invită joi, 25 aprilie 2013, în Hard Rock Café, la un concert extraordinar cu legendara fosta voce a trupei Iris, Cristi Minculescu, alături de Judy Seutter la chitară. Veţi avea parte de un show cu totul şi cu totul special din partea lui Cristi: „Istoria Rockului în 90 de minute”, în premieră la Hard Rock ... Citeşte mai departe »

Trooper & Iris la Arenele Romane, un „must see” al sezonului de primăvară

Dacă tocmai vă faceţi agenda cu evenimentele rock ce nu trebuie ratate în primăvara acestui an, iată cel puţin patru motive pentru a poziţiona concertul Trooper & Iris de la Arenele Romane în fruntea listei: 1. Pe 5 aprilie, la Arenele Romane, va fi pusă în scenă cea mai grandioasă producţie semnată de Trooper. Pe lângă muzică pe cinste, showul ... Citeşte mai departe »

Navighează pana sus