duminică , 13 iunie 2021

Arhivă etichete: Islanda

Abonare RSS

Aerul pe care îl respiri

Undeva în Atlanta Trăiesc într-unul dintre cele mai poluate orașe din Statele Unite. În anul 2000, Atlanta se afla pe locul al nouălea în topul locurilor cu cel mai murdar aer. Acum un an, și-a mai spălat imaginea, ajungând – spun oficialii în domeniu – pe locul 15. Nu contest că s-or fi luat măsuri, dar, pe de altă parte, ... Citeşte mai departe »

„Despre oameni și oi”: tragi-comedie islandeză, în cinematografele din România

Transilvania Film aduce pe ecranele cinematografelor din „România Despre oameni și oi” / „Rams”, o tragi-comedie islandeză despre doi frați care nu și-au mai vorbit de patru decenii. Filmul regizat de Grimur Hakonarson a câștigat Un Certain Regard, la Cannes Film Festival 2015 și premiul publicului la TIFF 2015. “O nouă dovadă că cinematografia islandeză (a) există și (b) are ... Citeşte mai departe »

Cum arată casa lui Björk, pe care tocmai a pus-o în vânzare

Foto: music.mxdwn.com Björk n-a fost niciodată vedeta tipică, dornică să dezvăluie tuturor detalii despre viața ei privată, însă acum, fanii ei pot admira în voie unul dintre cele mai dragi și personale locuri ale artistei: casa ei de vară din Islanda, pe care însă a pus-o recent în vânzare. În majoritatea timpului în care nu s-a aflat în turnee, Björk ... Citeşte mai departe »

Navighează pana sus