joi , 9 iulie 2020

Arhivă etichete: Italia

Abonare RSS

Special LaRevista.ro: 10 fotografii splendide din Positano

Dacă mă întrebați unde aș merge în vacanță vara asta, aș răspune ori Barcelona, ori Positano. Asta dacă nu m-aș duce în Creta, desigur. Am fost în Italia, însă doar până la Roma, pe Coasta Amalfitană n-am ajuns niciodată. Din fotografiile care mi-au ieșit în cale până acum, îmi pare un vis și tare mi-e că aș rămâne acolo, cel ... Citeşte mai departe »

Carte poștală din Taormina

foto Imagine din orășelul sicilian Taormina, 2012. Citeşte mai departe »

Giorgio Napolitano, reales președinte al Italiei

Preşedintele Italiei, Giorgio Napolitano, a obţinut un nou mandat, în urma votului desfăşurat în Parlament, informează La Repubblica. Napolitano, care în iunie va împlini 88 de ani, a primit în total 738 de voturi. În perioada dinaintea alegerilor, el declarase că este prea în vârstă pentru a mai candida la un mandat de șapte ani la președinția Italiei. Cu toate ... Citeşte mai departe »

„Cu Jamie în Italia”, ghid culinar și jurnal de călătorie în țara pastelor

Italia l-a inspirat pe Jamie Oliver în întreaga lui carieră. Ambiţia lui a fost să străbată această ţară pentru a surprinde însăşi esenţa bucătăriei italiene şi pentru a scrie cea mai bună şi cea mai accesibilă carte de bucate italiană, cu care se poate delecta toată lumea. „Cu Jamie în Italia“ este rezultatul acestei călătorii într-o ţară a abundenţei. Prezentând ... Citeşte mai departe »

Navighează pana sus