luni , 10 august 2020

Arhivă etichete: Iuliana Tudor

Abonare RSS

Ovidiu Lipan Ţăndărică, show în premieră la O dată-n viaţă

Şi pe 5 aprilie, Iuliana Tudor vă invită să fiţi alături de spectacolul O dată-n viaţă, de la TVR 1, pentru trei ore, de la ora 21.00 până la miezul nopţii. De la cea mai recentă ediţie a emisiunii, cea din 29 martie, show-ul are un alt ritm, iar telespectatorii se pot bucura, de aici înainte, de o oră suplimentară ... Citeşte mai departe »

Andreea Marin se ține de surprize, la „O dată-n viaţă”, pe TVR 1

La prima ediţie a emisiunii O dată-n viaţă din sezonul cu numărul 11, Iuliana Tudor s-a ţinut de farse, alături de Buzdugan şi Morar. În ediţia de vineri, 29 martie, Iuliana Tudor trece de la farse, la… surprize. Andreea Marin a acceptat invitaţia de a participa la emisiune, alături de Sofia Vicoveanca, reprezentând Moldova. Le vor fi alături Elena Cârstea ... Citeşte mai departe »

Iuliana Tudor: „Nu există obiecte fără de care să nu pot trăi! Doar fiinţe!”

O întâlniți, în fiecare vineri, de la ora 21.00, la emisiunea „O dată-n viață”, pe TVR 1, unde reușește „să împace decența cu audiența”, într-un peisaj media tot mai dezechilibrat. Iuliana Tudor, față în față cu o serie de întrebări inedite, la care a răspuns cu inspirație și delicatețe. Partea cea mai frumoasă a meseriei mele este… adrenalina şi sentimentul ... Citeşte mai departe »

Iuliana Tudor: Emisiunea mea mai are încă multe de arătat, nu s-a consumat, dimpotrivă!

Iuliana Tudor începe, pe 15 martie, un nou sezon al îndrăgitei emisiuni O dată-n viaţă. Telespectatorii sunt invitaţi în fiecare vineri, de la ora 21.00, la TVR 1, pentru a-şi vedea vedetele preferate în ipostaze inedite, de reprezentanţi ai folclorului. Prima ediţie se anunţă de pe acum una plină de neprevăzut, întrucât oaspeţii Iulianei în platou sunt Daniel Buzdugan şi ... Citeşte mai departe »

Navighează pana sus