marți , 27 iulie 2021

Arhivă etichete: Jackie Kennedy

Abonare RSS

Trei filme de Oscar și nu prea

În ultima vreme am fost la câteva vizionări de presă și tot în ultima vreme am atât de multă treabă cu altfel de scrieri, încât nu am timp și sincer nici aplecare către recenzii mai elaborate, așa că sper să vă mulțumiți cu acestea grupate și mai pe scurt. Așadar, să intrăm abrupt în subiect: „Jackie” Povestea asasinării celui mai ... Citeşte mai departe »

Cum va arăta Natalie Portman în filmul „Jackie”

foto Multe actrițe celebre au interpretat-o pe Jackie Kennedy, în filme mai mult sau mai puțin reușite. E rândul ca Natalie Portman să-i dea viață celei mai stilate Prime Doamne ale Statelor Unite, într-o peliculă regizată de Pablo Larraín. Echipa de promovare a filmului a dat recent publicității prima fotografie oficială din „Jackie”, unde Natalie Portman apare întruchipând-o pe soția ... Citeşte mai departe »

Vivienne Westwood o critică dur pe Michelle Obama: Nu are absolut nici o idee despre modă

Cunoscuta creatoare de modă Vivienne Westwood o critică dur pe Michelle Obama, într-un interviu recent în care declară că Prima Doamnă a Statelor Unite poartă haine „îngrozitoare”. Renumita creatoare de modă mărturisește, în interviul său pentru The New York Times, că nu admiră deloc alegerile vestimentare ale soției lui Barack Obama și spune despre aceasta că „nu are absolut nici ... Citeşte mai departe »

Navighează pana sus