vineri , 16 aprilie 2021

Arhivă etichete: Jamie Oliver

Abonare RSS

De Food Revolution Day, Jamie Oliver cere educaţia alimentară în şcoli

Foto: Sam Robinson Vineri, 15 mai 2015, România sărbătoreşte alături de întreaga lume Food Revolution Day, alăturându-se iniţiativei lui Jamie Oliver de a celebra plăcerea de a găti şi de mânca sănătos. Anul acesta, miza celebrului bucătar este introducerea educaţiei alimentare ca materie de studiu în şcoli, aşa că a lansat o petiţie online ce a fost semnată până în acest moment de peste 936.000 ... Citeşte mai departe »

Pui la tavă, după o rețetă de Jamie Oliver

Foto: © Jamie Oliver Enterprises (2013 Save with Jamie), David Loftus Toată lumea are nevoie de o rețetă fundamentală precum aceasta – e genul de masă de rezervă pe care o pregătești atunci când timpul nu-ți este deloc aliat. Un caz în care, pur și simplu, aduni ingrediente ce îți plac foarte mult, apoi doar le rupi, le combini, le ... Citeşte mai departe »

„Gătește în 15 minute cu Jamie”: rețete bune și rapide, în noua carte a celebrului bucătar

Până pe 24 noiembrie, Curtea Veche Publishing își aşteaptă cititorii la Târgul Internațional Gaudeamus – Carte de învăţătură (Pavilion Central Romexpo București). Printre noutățile editoriale pregătite pentru această ediție a târgului se numără şi una dintre cele mai așteptate cărți de bucate ale lui Jamie Oliver, „Gătește în 15 minute cu Jamie”, o carte revoluţionară care ne dovedeşte că este posibil ... Citeşte mai departe »

Food Revolution Day, inițiată de Jamie Oliver, se sărbătorește și la București

Pe 17 mai, la nivel internațional se sărbătorește Food Revolution Day, mișcarea pornită de bucătarul Jamie Oliver pentru a inspira și educa oamenii în vederea adoptării unui stil de viață sănătos. Zeci de evenimente sunt așteptate în întreaga țară, iar în București, adepții hranei sănătoase sunt invitați să marcheze evenimentul între orele 17.00 și 20.00 la hypermarketul Cora Lujerului, unde Miruna ... Citeşte mai departe »

„Cu Jamie în Italia”, ghid culinar și jurnal de călătorie în țara pastelor

Italia l-a inspirat pe Jamie Oliver în întreaga lui carieră. Ambiţia lui a fost să străbată această ţară pentru a surprinde însăşi esenţa bucătăriei italiene şi pentru a scrie cea mai bună şi cea mai accesibilă carte de bucate italiană, cu care se poate delecta toată lumea. „Cu Jamie în Italia“ este rezultatul acestei călătorii într-o ţară a abundenţei. Prezentând ... Citeşte mai departe »

Jamie Oliver: secretele omletei perfecte – VIDEO

Este gustoasă, sățioasă și la îndemâna tuturor, așa că nu e de mirare că omleta este unul dintre cele mai populare feluri de mâncare din întreaga lume. Deși pare simplu de făcut, există totuși câteva secrete care o transformă într-o operă culinară desăvârșită. Într-una dintre emisiunile sale de succes, bucătarul Jamie Oliver a dezvăluit tainele omletei perfecte. Într-un castron se ... Citeşte mai departe »

Navighează pana sus