vineri , 18 iunie 2021

Arhivă etichete: Jane Fonda

Abonare RSS

Dive la plajă: ce era frumos odată e frumos și azi

foto: Grace Kelly Se vorbește (prea) mult despre felul în care s-au schimbat standardele de frumusețe în ultimele decenii. Dacă în trecut – adică în vremea în care Sophia, Marilyn sau Audrey țineau primele pagini ale ziarelor – femeile erau admirate în diversitatea lor și-atât, în era noastră nebună se face atâta caz de ambalajele cu care defilăm prin lume, ... Citeşte mai departe »

Staruri dintotdeauna: Jane Fonda și Alain Delon

Tineri, frumoși, bogați și celebri: așa erau Jane Fonda și Alain Delon, cu patru decenii în urmă, când filmau pentru „Joy House”. Astăzi, sunt întocmai la fel, poate puțin mai frumoși, după ce viața și-a așternut preaplinul pe chipurile lor. În 1964, Jane Fonda și Alain Delon și-au dat replica în filmul „Joy House/ Les Félins”, în regia lui René ... Citeşte mai departe »

Jane Fonda, fermecătoare într-o nouă campanie L’Oreal – VIDEO

La 75 de ani, Jane Fonda are de trei ori vârsta câtorva dintre modelele care o acompaniază în promovarea unei noi campanii L’Oreal. Actrița s-a transformat, astfel, în vedeta pictorialului care a avut loc de curând, la Paris, înainte de lansarea noilor rujuri Color Riche Collection Privée. O siluetă suplă și un ten care a îmbătrânit cu grație sunt doar ... Citeşte mai departe »

Fotografii nemaivăzute, cu Marilyn Monroe, Audrey Hepburn sau Jane Fonda, scoase la licitație

O colecție de fotografii, multe dintre ele nemaivăzute, cu actrițe legendare precum Marilyn Monroe, Audrey Hepburn sau Jane Fonda, vor fi scoase la licitație săptămâna aceasta. Peste 70.000 de fotografii realizate de Milton Greene vor fi expuse spre vânzare, în zilele următoare, de casa de licitații Profiles in History, care estimează că prețurile operelor se vor încadra între 1.000 și ... Citeşte mai departe »

Jane Fonda, o apariție memorabilă, la 75 de ani

A trecut o jumătate de veac de la debutul său, dar Jane Fonda continuă să fie o apariție care captează privirile tuturor, oriunde s-ar afla. La fel s-a întâmplat și pe 24 februarie, la ceremonia de decernare a premiilor Oscar. Îmbrăcată într-o rochie galben-canar, pe care a accesorizat-o cu bijuterii Chopard și sandale Jimmy Choo, legendara actriță a pășit cu ... Citeşte mai departe »

Navighează pana sus