luni , 2 august 2021

Arhivă etichete: Javier Bardem

Abonare RSS

Iubindu-l pe Pablo, urându-l pe Escobar, tânjind după Narcos

foto: PR Pe doamna Cruz și pe domnul Bardem nu i-am mai văzut în același film de la „Vicky Cristina Barcelona” al lui Woody Allen, pe vremea în care încă era cool că regizorul se culca cu fiică-sa adoptivă și cu tot ce prindea prin Hollywood, iar cei doi latino loveri nu se jucau de-a mama și de-a tata în ... Citeşte mai departe »

Șapte lucruri inedite despre „Piraţii din Caraibe: Răzbunarea lui Salazar”

Cel mai aiurit, simpatic şi îndrăgit pirat – Căpitanul Jack Sparrow aka Johnny Depp – revine în cinematografe, în avanpremieră, din seara de 25 mai, în „Piraţii din Caraibe: Răzbunarea lui Salazar”. Iată ce trebuie să ştii despre noul film creat de Disney. Filmul „Piraţii din Caraibe: Răzbunarea lui Salazar” este distribuit de Forum Film România şi va fi disponibil ... Citeşte mai departe »

Special LaRevista.ro: Zece cupluri celebre care ne inspiră

Muzicieni de geniu, scriitori, pictori, politicieni sau staruri de cinema. Povești de dragoste extraordinare, despre care se vorbește ca despre niște legende, deși ele s-au întâmplat cu adevărat. Unele dintre ele, cu multă vreme în urmă; altele se desfășoară chiar în zilele noastre și vor deveni, la rândul lor, istorie umană fascinantă. Dintre toate, am ales numai zece cupluri care ... Citeşte mai departe »

Penelope Cruz și Javier Bardem au dezvăluit numele fiicei lor

Penelope Cruz și soțul ei, Javier Bardem au dezvăluit numele fiicei lor, născute pe 22 iulie, în aceeași zi cu prințul moștenitor George, fiul ducesei de Cambridge și al prințului William al Marii Britanii. Fiica celor doi actori se numește Luna Encinas Cruz, Encinas fiind numele tatălui lui Javier Bardem și însemnând „stejar” în limba spaniolă, informează Daily Mail. Penelope ... Citeşte mai departe »

Navighează pana sus