joi , 30 noiembrie 2023

Arhivă etichete: Jennifer Garner

Abonare RSS

„Nouă vieţi” blănoase pentru bărbaţii care urăsc pisicile

foto: PR, „Nouă vieți” Încep prin a spune că nu mi se pare nimic mai sexy la un bărbat decât capacitatea lui de a convieţui paşnic și tandru alături de o pisică. Şi decât modul în care, ahh, aceasta îi toarce tolănită pe bustul gol cu pătrăţele, dar hai că intrăm deja în scene prea obraznice, acum aş vrea să ... Citeşte mai departe »

Jennifer Garner și Ben Affleck divorțează

foto Actorii Jennifer Garner și Ben Affleck au anunțat că divorțează, la o zi după cea de-a 10-a aniversare a căsătoriei lor. Într-un comunicat de presă comun, cele două staruri cer să li se respecte intimitatea. „După îndelungată perioadă de gândire şi o analiză atentă, am luat dificila decizie de a divorţa. Vom continua să avem multă iubire şi prietenie ... Citeşte mai departe »

Secrete de frumusețe: Jennifer Garner, despre machiaj și îngrijirea părului

Este mamă a trei copii și actriță full-time, așa încât trebuie să găsească cele mai eficiente și rapide metode de îngrijire și machiaj. Pentru că timpul nu este aliatul ei, Jennifer Garner mărturisește că nu apelează deseori la tehnici de înfrumusețare complexe, ci îi plac „lucrurile simple”. „În majoritatea timpului nu folosesc machiaj. Iar dacă folosesc, îmi plac lucrurile simple: ... Citeşte mai departe »

Oscar 2013: „Argo”, cel mai bun film. Ben Affleck, teribil de emoționat pe scenă. Citește lista câștigătorilor

Lungmetrajul „Argo”, de Ben Affleck, a primit premiul Oscar pentru cel mai bun film, la cea de-a 85-a gală de decernare a acestor premii, care a avut loc duminică, la Dolby Theatre din Los Angeles. Cea care a prezentat cea mai importantă categorie a premiilor Oscar, „cel mai bun film”, a fost prima doamnă a Statelor Unite, cu ajutorul actorui ... Citeşte mai departe »