marți , 28 noiembrie 2023

Arhivă etichete: Jennifer Lawrence

Abonare RSS

Cum arată noua casă a lui Jennifer Lawrence – FOTO

Jennifer Lawrence tocmai a cumpărat, cu șapte milioane de dolari, locuința din Beverly Hills a cântăreței Jessica Simpson. Proprietatea, situată într-o enclavă păzită dintr-una dintre cele mai râvnite zone din oraș, a aparținut în trecut și prezentatoarei TV Ellen DeGeneres. Noua proprietate a lui Lawrence, scoasă la vânzare de Jessica Simpson acum câteva luni, se întinde pe o suprafață de ... Citeşte mai departe »

Filme fără recenzie, dar la care insist să vă duceţi!

foto Mi-am dat seama că pentru filmele care îmi plac cel mai mult şi mă ating cel mai tare acolo undeva sub coaste, unde se spune că are casă sufletul, nu simt nevoia să scriu recenzii. Nu simt nevoia să fac mişto ( iar o recenzie fără un pic de sarcasm pare că n-are haz) sau să iau la puricat ... Citeşte mai departe »

Care sunt cel mai bine plătite actrițe de la Hollywood

foto Sandra Bullock nu mai este cel mai bine plătită actriță de la Hollywood, conform unui clasament realizat de revista Forbes, locul său fiind luat de o artistă mai tânără, foarte în vogă în cinematografia ultimilor ani. Jennifer Lawrence, cunoscută mai ales pentru rolul său din „Jocurile foamei”, încasează în prezent cele mai mari onorarii pentru un film. În perioada ... Citeşte mai departe »

„Serena”: Ana Ularu, alături de Jennifer Lawrence și Bradley Cooper – TRAILER

Ne iertați: nu începem știrea asta nici cu Jennifer Lawrence, nici cu Bradley Cooper, deși sunt amândoi actori extraordinari și celebri și deși sunt cap de afiș în acest film. Noi, în clipa asta, nu avem ochi să vedem și degete să scriem decât despre Ana Ularu, care joacă alături de cei mai în vogă doi actori ai lumii în ... Citeşte mai departe »

Jennifer Lawrence, Matthew McConaughey și Leonardo DiCaprio, printre câștigători la gala Globurilor de Aur

Actorii Jennifer Lawrence, Matthew McConaughey și Leonardo DiCaprio s-au numărat printre câștigătorii de trofee la gala Globurilor de Aur, care a avut loc duminică seara, la Beverly Hilton Hotel din Beverly Hills. Cel mai bun film-dramă a fost desemnat „12 Years a Slave”, de Steve McQueen, iar trofeul pentru cel mai bun film-comedie a mers către pelicula „American Hustle”, de ... Citeşte mai departe »

Jennifer Lawrence: La Hollywood mi s-a spus să țin dietă, pentru că sunt grasă

Este una dintre cele mai apreciate tinere actrițe de la Hollywood, grație rolurilor sale din „Hunger Games” și „Silver Linings Playbook”. Cu toate astea, deși lăudată pentru performanțele sale actoricești, Jennifer Lawrence mărturisește, într-un interviu recent, că unii dintre cei care activează în industria filmelor i-au recmandat să țină dietă, pentru că este „grasă”. Se vede cu ochiul liber că ... Citeşte mai departe »

Jennifer Lawrence și Steven Spielberg, în topul celor mai influente 100 de persoane din lume

Actorii Jennifer Lawrence și Daniel Day-Lewis, precum și regizorul Steven Spielberg au fost incluși în topul celor mai influente 100 de persoane din lume, ediția 2013, pe care revista Time l-a publicat joi. Jennifer Lawrence a primit, în luna februarie, un Oscar pentru interpretarea sa din filmul „Silver Linings Playbook”, unde a jucat alături de Bradley Cooper și Robert De ... Citeşte mai departe »

Cea mai bună actriță, la Oscar: Jennifer Lawrence, incident jenant la primirea statuetei – VIDEO

Jennifer Lawrence, câștigătoarea trofeului Oscar pentru „Cea mai bună actriță”, pentru prestația sa din „Silver Linings Playbook”, a avut parte de un incident stânjenitor în timp ce se îndrepta spre scena de la Dolby Theatre. Surprinsă și emoționată de onoarea ce avea s-o primească, actrița s-a împiedicat în timp ce urca scările pentru a-i fi înmânată statueta. Actorul Hugh Jackman ... Citeşte mai departe »