joi , 11 august 2022

Arhivă etichete: John Lennon Yoko Ono

Abonare RSS

John & Yoko, cu zece zile înainte

Foto: mirror.co.uk John Lennon și soția lui, Yoko Ono, fotografiați pe 28 noiembrie 1980, de Allan Tannenbaum, cu zece zile înainte ca artistul să fie împușcat în fața clădirii Dakota din New York. „Nuditatea era doar o altă formă de expresie pentru ei. Păreau în largul lor și a fost o situație mai degrabă tandră decât încărcată erotic”, povestește fotograful ... Citeşte mai departe »

Ucigașul lui John Lennon rămâne închis. Eliberarea lui, respinsă pentru a opta oară

Mark David Chapman, ucigașul lui John Lennon, rămâne în continuare după gratii, după ce o comisie a penitenciarului Wende din Alden, New York, i-a respins eliberarea condițonată pentru a opta oară. Oficialii penitenciarului și-au făcut publică decizia vineri, 22 august. Ei au declarat că o comisie formată din trei membri i-au respins lui Chapman cererea, după o audiere care a ... Citeşte mai departe »

Elliot Mintz: „Most celebrities I’ve met are not the happiest people”

He is a real legend among American broadcasters. His interviews – more than 2.000 over the years – with great international personalities have conquered impressive audiences and brought him fame and admiration. Thirty years ago, he gave up journalism and became a media consultant, representing stars like Bob Dylan, Diana Ross, Don Johnson, Melanie Griffith, Paris Hilton or Yoko Ono. ... Citeşte mai departe »

EXCLUSIV. Elliot Mintz: „Majoritatea celebrităților pe care le-am întâlnit nu erau cele mai fericite persoane”

Este o veritabilă legendă în breasla realizatorilor radio-TV americani. Interviurile sale – peste 2.000 la număr – cu mari personalități ale lumii au făcut deliciul unei audiențe impresionante și i-au adus recunoaștere și admirație. De peste 30 de ani, a renunțat la jurnalism și a trecut în rândul creatorilor de imagine de la Hollywood, reprezentând staruri precum Bob Dylan, Diana ... Citeşte mai departe »

Special LaRevista.ro: Zece cupluri celebre care ne inspiră

Muzicieni de geniu, scriitori, pictori, politicieni sau staruri de cinema. Povești de dragoste extraordinare, despre care se vorbește ca despre niște legende, deși ele s-au întâmplat cu adevărat. Unele dintre ele, cu multă vreme în urmă; altele se desfășoară chiar în zilele noastre și vor deveni, la rândul lor, istorie umană fascinantă. Dintre toate, am ales numai zece cupluri care ... Citeşte mai departe »

Navighează pana sus