marți , 5 decembrie 2023

Arhivă etichete: Johnny Cash

Abonare RSS

O fotografie: Johnny Cash

foto Johnny Cash, într-o cameră de hotel din New York, în 1959. Citeşte mai departe »

Haideți cu mine la Muzeul Johnny Cash!

De fiecare dată când spuneam că mi-aș dori să ajung în Nashville și cineva mă întreba de ce, primul meu răspuns era: „Ca să merg la Muzeul Johnny Cash”. Nu mă așteptam să mi se întâmple atât de curând și sunt foarte recunoscătoare pentru toate surprizele grozave pe care viața mi le-a oferit în ultimii ani! Muzeul dedicat lui Johnny ... Citeşte mai departe »

Nashville. Cashville. Nash Vegas. Music City, de ziua mea

Nici măcar n-aș putea spune că am visat că voi ajunge vreodată în Nashville. Pentru mine, Nashville, Tennessee era – iar acum e parcă și mai mult! – unul dintre cele mai americane și mai îndepărtate locuri care pot exista. Să fiu acolo, chiar de ziua mea, a fost un cadou inedit și mai reușit decât multe altele din ultimii ... Citeşte mai departe »

BRIGITTE ZARIE: A SOUND PORTRAIT

The corporate jet; a smooth, classy, sophisticated ride to the perfect finish. How nice that would be. If you possess a millionaire’s taste, but lack the assets perhaps you will prefer a smooth, classy, sophisticated ride on the vocal wings of Brigitte Zarie. The timeless style of her sound is evocative of the classic jazz era, but is blessedly placed ... Citeşte mai departe »

Știința din spatele „sindromului inimii frânte”

Cunoaștem cu toții oameni care au fost atât de fericiți împreună, încât nu și-au putut imagina viața despărțiți. Nici măcar de moarte. Astfel, în momentul în care unul dintre ei s-a stins, celălalt i-a urmat în scurtă vreme. Cercetătorii susțin că, dincolo de faptul că aceste povești sunt impresionante, ele au la bază explicații științifice. Nu vorbim despre cazurile în ... Citeşte mai departe »

A book I want to read: “Cash: The Autobiography”

Photo: www.thelocalq.com Many books have been written about the great Johnny Cash, but the one I want to read the most is the story of the artist’s fascinating life in his own words. “Cash: The Autobiography” is a book that any Johnny Cash fan would treasure, because it is a unique chance of a journey into his life, where the traveler ... Citeşte mai departe »

Acasă, cu Johnny Cash și June Carter Cash

Foto: favim.com Johnny Cash și iubirea vieții sale, June Carter, fotografiați în locuința lor din Hendersonville, Tennessee, unde au locuit mai bine de 40 de ani. Casa, construită în 1968 pe malul lacului Old Hickory, a ajuns ulterior în posesia lui Barry Gibb, fost membru al trupei Bee Gees, care a cumpărat-o în 2006, cu 2,3 milioane de dolari și a ... Citeşte mai departe »

Special LaRevista.ro: Zece cupluri celebre care ne inspiră

Muzicieni de geniu, scriitori, pictori, politicieni sau staruri de cinema. Povești de dragoste extraordinare, despre care se vorbește ca despre niște legende, deși ele s-au întâmplat cu adevărat. Unele dintre ele, cu multă vreme în urmă; altele se desfășoară chiar în zilele noastre și vor deveni, la rândul lor, istorie umană fascinantă. Dintre toate, am ales numai zece cupluri care ... Citeşte mai departe »

Zece ani de la moartea lui Johnny Cash. Ultimul interviu – VIDEO

Cu mai puțin de o lună înainte de a se stinge, Johnny Cash a acordat ultimul său interviu, în care a vorbit despre viața sa alături de June Carter, despre perioada în care mergea în turnee alături de alți artiști iubiți din generația sa, precum și despre credința sa nestrămutată în Dumnezeu. Bolnav de mai mulți ani și foarte afectat ... Citeşte mai departe »

Portret de dragoste: June Carter și Johnny Cash

Au format una dintre cele mai controversate, și deopotrivă admirate, perechi din industria muzicală a ultimelor decenii. Iar fotografia de mai sus este, probabil, cea mai cunoscută în care apar împreună. Anul acesta, se împlinește un deceniu de când June Carter și Johnny Cash au plecat dintre noi. June s-a stins pe 15 mai 2003, iar Johnny i-a urmat nici ... Citeşte mai departe »