vineri , 16 aprilie 2021

Arhivă etichete: Johnny Depp

Abonare RSS

Șapte lucruri inedite despre „Piraţii din Caraibe: Răzbunarea lui Salazar”

Cel mai aiurit, simpatic şi îndrăgit pirat – Căpitanul Jack Sparrow aka Johnny Depp – revine în cinematografe, în avanpremieră, din seara de 25 mai, în „Piraţii din Caraibe: Răzbunarea lui Salazar”. Iată ce trebuie să ştii despre noul film creat de Disney. Filmul „Piraţii din Caraibe: Răzbunarea lui Salazar” este distribuit de Forum Film România şi va fi disponibil ... Citeşte mai departe »

În curând: „Alice În Ţara Oglinzilor”, reîntoarcerea în Underland

Bazată pe a doua carte a lui Lewis Carroll, creatorul fenomenului literar „Alice în Ţara Minunilor”, noua producţie Disney transcende romanul într-o ecranizare memorabilă a clasicei poveşti, adaptate tehnologiei cinematografice revoluţionare şi publicului de astăzi. Filmul „Alice Through The Looking Glass / Alice În Ţara Oglinzilor” este distribuit de Forum Film România şi va avea premiera pe 27 mai 2016, ... Citeşte mai departe »

Johnny Depp e un mafiot memorabil în ,,Black Mass: Afaceri murdare”

De trei ori nominalizat la Premiul Oscar, actorul Johnny Depp joacă rolul mafiotului notoriu James „Whitey” Bulger în filmul „Black Mass: Afaceri murdare”, regizat de Scott Cooper, care are premiera în cinematografele din România pe 2 octombrie. Din distribuţie mai fac parte Joel Edgerton („Marele Gatsby”, „Misiunea: 00.30 A.M.”) în rolul agentului FBI John Connolly, nominalizatul la Oscar Benedict Cumberbatch ... Citeşte mai departe »

Johnny Depp este „Mortdecai” într-o comedie de spionaj, la cinema

Pungași , aventurieri și cuceritori. Acestea sunt rolurile care l-au făcut celebru pe Johnny Depp, răsfățatul Hollywood-ului de câțiva ani buni încoace. Actorul își adaugă în palmares o nouă performanță: aristocrat britanic iubitor de artă. Artistul se folosește de farmecul său, de performațele actoricești care l-au făcut unic pentru a crea o comedie de spionaj unică. Povestea filmului îl are ... Citeşte mai departe »

Inteligenţa artificială controlează omenirea în „Transcendence: Viaţă după moarte”, cu Johnny Depp

Actorul Johnny Depp subliniază pericolul tehnologiei avansate asupra evoluţiei omenirii în Transcendence: Viaţă după moare, o acţiune SF semnată de producătorul Christopher Nolan (Man of Steel: Eroul, Cavalerul Negru: Legenda Renaşte, Începutul), care are premiera în cinematografe pe 25 aprilie. Deşi proiectul cinematografic a fost unul atipic pentru el, Depp a recunoscut că l-au atras atât personalitatea personajului interpretat, cât ... Citeşte mai departe »

Paul McCartney a lansat clipul piesei „Queenie Eye”, în care apar Meryl Streep, Kate Moss și Johnny Depp – VIDEO

A produs vâlvă știrea că Johnny Depp și Kate Moss, care au avut o relație în trecut, vor apărea în cel mai nou videoclip al lui Paul McCartney. Astăzi, marele muzician a lansat clipul melodiei „Queenie Eye”, în care îi putem vedea nu doar pe cei doi foști iubiți, ci și pe Meryl Streep, Jude Law sau Jeremy Irons. Videoclipul ... Citeşte mai departe »

Johnny Depp spune că vrea să renunțe la actorie

Johnny Depp a declarat că se gândește să renunțe la actorie și să se concentreze asupra altor preocupări. Mărturisirea actorului vine după eșecul celui mai nou film al său, „Călărețul singuratic”. „Mă întrebaţi dacă sunt lucruri pe care le fac cu plăcere. Sigur că sunt. Nu spun că voi renunţa imediat (la actorie – n.r.), dar spun că acel moment ... Citeşte mai departe »

Johnny Depp spune că este aproape orb: „Sunt ca un liliac”

Johnny Depp a dezvăluit într-un interviu recent faptul că este aproape orb, pentru că nu vede aproape deloc cu un ochi, iar celălalt este afectat de miopie. Actorul este astfel nevoit să poarte tot timpul ochelari cu lentile speciale. Starul american, care apare rareori în public fără ochelari cu lentile închise, spune că este „practic la fel de orb ca ... Citeşte mai departe »

Navighează pana sus