joi , 23 septembrie 2021

Arhivă etichete: Jose Carreras Bucuresti

Abonare RSS

Soprana Natalia Ushakova, invitata specială a lui José Carreras la Bucureşti

Soprana Natalia Ushakova este invitata specială a tenorului José Carreras, în Gala de Crăciun din 15 decembrie, un eveniment ce va creiona tabloul unui Crăciun de poveste în Capitală şi care va avea loc la Romexpo (Pavilion Central). Renumita soprană Natalia Ushakova este originară din Taşkent şi s-a format la Conservatorul „Rimski Korakov” din Sankt Petersburg. În perioada finalizării studiilor, ... Citeşte mai departe »

José Carreras lansează un nou album, înaintea concertului de la Bucureşti

Pe data de 6 decembrie, la o zi după ziua de naştere a marelui tenor şi înainte cu nouă zile de concertul de la Bucureşti, José Carreras lansează un nou album. Noul material discografic al celebrului tenor se numeşte „25 – Meraviglioso” şi face referire la recuperarea tenorului din cumplita boala de care a suferit – leucemia, la revenirea sa ... Citeşte mai departe »

José Carreras a lansat un documentar emoţionant despre lupta împotriva leucemiei

Celebrul tenor José Carreras, care  va susţine în iarnă un concert la Bucureşti, celebrează zilele acestea 25 de ani de la înfiinţarea fundaţiei sale, „Fundaţia Internaţională José Carreras pentru lupta împotriva leucemiei”. Cu această ocazie, artistul şi echipa sa au lansat un documentar emoţionant şi combativ denumit „La Fleur. José Carreras and the fight against leukaemia”. Documentarul a fost regizat de Xavier ... Citeşte mai departe »

Navighează pana sus