joi , 7 iulie 2022

Arhivă etichete: Jose Carreras Romania

Abonare RSS

Cum a fost la concertul lui José Carreras de la Cluj-Napoca

Foto: Călin Ilea Duminică, pe 29 Noiembrie 2015, a avut loc primul si poate ultimul concert la Cluj-Napoca al legendarului tenor José Carreras, care a cântat pentru mii de clujeni adunați la Sala Polivalentă din oraș ca să-l vadă pe artistul spaniol. Evenimentul s-a numit „The Very Best Of The Legendary Tenor José Carreras” şi a făcut parte din turneul ... Citeşte mai departe »

José Carreras cântă pentru prima oară la Cluj

La doi ani de la cea mai recentă vizită în România, José Carreras răspunde invitaţiei Project Events şi revine în ţara noastră pentru un concert extraordinar, ce va avea loc pe 29 Noiembrie 2015, la Sala Polivalentă din Cluj-Napoca. José Carreras le va oferi clujenilor un concert din care nu vor lipsi celebrele melodii ale perioadei „Belle Époque”, dar nici ... Citeşte mai departe »

Soprana Natalia Ushakova, invitata specială a lui José Carreras la Bucureşti

Soprana Natalia Ushakova este invitata specială a tenorului José Carreras, în Gala de Crăciun din 15 decembrie, un eveniment ce va creiona tabloul unui Crăciun de poveste în Capitală şi care va avea loc la Romexpo (Pavilion Central). Renumita soprană Natalia Ushakova este originară din Taşkent şi s-a format la Conservatorul „Rimski Korakov” din Sankt Petersburg. În perioada finalizării studiilor, ... Citeşte mai departe »

José Carreras lansează un nou album, înaintea concertului de la Bucureşti

Pe data de 6 decembrie, la o zi după ziua de naştere a marelui tenor şi înainte cu nouă zile de concertul de la Bucureşti, José Carreras lansează un nou album. Noul material discografic al celebrului tenor se numeşte „25 – Meraviglioso” şi face referire la recuperarea tenorului din cumplita boala de care a suferit – leucemia, la revenirea sa ... Citeşte mai departe »

Navighează pana sus