vineri , 1 iulie 2022

Arhivă etichete: Julia Roberts

Abonare RSS

„Money Monster” sau cum disperarea te transformă într-un monstru

foto Sunt filme în care povestea, înlănțuirea de întâmplări, e doar un pretext pentru etalarea orgoliilor regizorale, pentru demonstrații de forță actoricească, pentru artificii de imagine și scamatorii de efecte speciale la care lucrează sute de oamenii ca să dea bine și credibil în 3D. Și sunt filme în care povestea e totul. Întâmplările sunt redate de dragul întâmplărilor, jocul ... Citeşte mai departe »

„Mother’s Day”: păcat de Julia Roberts, Kate Hudson şi Jennifer Aniston

La 26 de ani de la prima colaborare dintre celebrul regizor Gary Marshall şi actriţa Julia Roberts, în cadrul legendarei comedii romantice ,,Pretty Woman”, cei doi revin pe marile ecrane, din 13 mai, în filmul „Mother’s Day”, o producție care a rezervat partituri principale şi pentru Jennifer Aniston, Jason Sudeikis si Kate Hudson. Filmul surprinde poveştile mai multor familii care ... Citeşte mai departe »

În curând: „Mother’s Day”, cu Julia Roberts, Jennifer Aniston și Kate Hudson – TRAILER

foto Mulți dintre noi așteptam să le vedem jucând împreună, iar anul acesta, vom avea prilejul să le urmărim într-o comedie ce se anunță reușită: Jennifer Aniston și Julia Roberts, în „Mother’s Day”. În filmul lui Garry Marshall, care a regizat „Pretty Woman”, „Runaway Bride” sau „Frankie and Johnny”, mai joacă și Kate Hudson, care completează echipa cum nu se ... Citeşte mai departe »

„Secret in Their Eyes“, dezvăluit mai cu talent în spaniolă

foto Când m-a invitat Mirela de la RoImage la vizionarea de presă a acestui film, am confirmat, deși-mi suna cumva cunoscut titlul. „Băi, l-am mai văzut“, m-a trăsnit un gând şi-am vrut să-i zic Mirelei că nu mai vin. Nu-mi aminteam povestea, dar eram singură că mi-o voi aminti după primele replici şi nu sunt genul care revede filme – prima impresie, bună sau rea, o ... Citeşte mai departe »

Julia Roberts: „Oamenii ar trebui să înțeleagă că nu există nimic unic în ce mă privește”

A fost ani la rând cel mai bine plătită actriță de la Hollywood, are un Oscar pe noptieră, un premiu Bafta și trei Globuri de Aur, dar cu toate astea, Julia Roberts spune că „nu există nimic unic” în ce o privește și că publicul nu ar trebui să așeze celebritățile pe un piedestal. Într-un interviu recent, artista subliniază că ... Citeşte mai departe »

Navighează pana sus