marți , 5 decembrie 2023

Arhivă etichete: June Carter

Abonare RSS

Știința din spatele „sindromului inimii frânte”

Cunoaștem cu toții oameni care au fost atât de fericiți împreună, încât nu și-au putut imagina viața despărțiți. Nici măcar de moarte. Astfel, în momentul în care unul dintre ei s-a stins, celălalt i-a urmat în scurtă vreme. Cercetătorii susțin că, dincolo de faptul că aceste povești sunt impresionante, ele au la bază explicații științifice. Nu vorbim despre cazurile în ... Citeşte mai departe »

Acasă, cu Johnny Cash și June Carter Cash

Foto: favim.com Johnny Cash și iubirea vieții sale, June Carter, fotografiați în locuința lor din Hendersonville, Tennessee, unde au locuit mai bine de 40 de ani. Casa, construită în 1968 pe malul lacului Old Hickory, a ajuns ulterior în posesia lui Barry Gibb, fost membru al trupei Bee Gees, care a cumpărat-o în 2006, cu 2,3 milioane de dolari și a ... Citeşte mai departe »

Zece ani de la moartea lui Johnny Cash. Ultimul interviu – VIDEO

Cu mai puțin de o lună înainte de a se stinge, Johnny Cash a acordat ultimul său interviu, în care a vorbit despre viața sa alături de June Carter, despre perioada în care mergea în turnee alături de alți artiști iubiți din generația sa, precum și despre credința sa nestrămutată în Dumnezeu. Bolnav de mai mulți ani și foarte afectat ... Citeşte mai departe »

Portret de dragoste: June Carter și Johnny Cash

Au format una dintre cele mai controversate, și deopotrivă admirate, perechi din industria muzicală a ultimelor decenii. Iar fotografia de mai sus este, probabil, cea mai cunoscută în care apar împreună. Anul acesta, se împlinește un deceniu de când June Carter și Johnny Cash au plecat dintre noi. June s-a stins pe 15 mai 2003, iar Johnny i-a urmat nici ... Citeşte mai departe »