miercuri , 25 noiembrie 2020

Arhivă etichete: Kanal D

Abonare RSS

Teo Trandafir: „Eu vreau în continuare să merg de mână cu el pe sub platani”

Ne era dor de un interviu cu Teo, așa încât n-am stat pe gânduri: am rugat-o să ne răspundă la câteva întrebări despre emisiunea ei de la Kanal D, despre bucuriile și dificultățile orelor petrecute în direct sau despre păcatele televiziunii de astăzi. Cu un romantism dezarmant, Teo a vorbit și despre dragoste, fără de care viața i s-ar părea ... Citeşte mai departe »

Christian Sabbagh: „Eu nu sunt făcut pentru afaceri. Sunt genul care vinde suta cu saptezeci şi cinci”

Este de multă vreme figura familiară a Știrilor principale de la Kanal D. Însă, înainte de asta, a fost jurnalist pasionat de anchete și dezvăluiri. Tocmai de aceea l-am provocat pe Christian Sabbagh la o discuție despre presa de investigații, la care spune că a renunțat de dragul familiei sale. Prezentatorul TV ne-a vorbit și despre țara sa natală, Liban, ... Citeşte mai departe »

Paula Chirilă: Cheia unei căsnicii longevive este simţul umorului

Paula Chirilă e un om tonic, mereu cu zâmbetul larg pe buze, gata să-ți însenineze ziua. Probabil că de aceea este, alături de colega ei Cristina Cioran, preferata telespectatorilor matinali, care le urmăresc zi de zi, de la ora 10.00, pe Kanal D, la „Draga mea prietenă”. În interviul de mai jos, Paula vorbește cu naturalețe și candoare despre lucruri ... Citeşte mai departe »

Oana Roman: cele mai mari extravaganțe ale mele

Am întrebat-o pe Oana Roman cum ar arăta un top 5 al celor mai mari și mai plăcute extravaganțe ale sale. Iar prezentatoarea de la Kanal D ne-a făcut și nouă poftă de răsfăț și de huzur… OANA ROMAN: Îmi permit în weekend să dorm până la ora 14.00. M-am hotărât într-o zi, la ora 15.00, că în seara cu ... Citeşte mai departe »

Navighează pana sus