joi , 22 octombrie 2020

Arhivă etichete: Kate Hudson

Abonare RSS

„The Body Book”: ce am aflat despre stilul de viață al lui Cameron Diaz

Pusesem ochii pe cartea asta de câteva luni. Am răsfoit-o într-o zi la Barnes and Noble – de fapt, am luat-o de pe raft cu intenția de a o răsfoi, dar după câteva minute, m-am trezit pe un fotoliu din librărie, citind pasaje întregi. Abia de curând i-a venit însă rândul: am comandat-o de pe Amazon, la un preț foarte ... Citeşte mai departe »

De văzut: Mark Wahlberg și John Malkovich, în ,,Deepwater Horizon: Eroi în largul mării”

Ecranizarea uneia dintre cele mai mari catastrofe din istoria omenirii, ,,Deepwater Horizon: Eroi în largul mării” aduce în rolurile principale o distribuţie de excepţie în frunte cu Mark Wahlberg, John Malkovich şi Kate Hudson, ale căror interpretări magistrale vor putea fi urmărite pe marile ecrane din România din 30 septembrie şi în formatul 4DX. În data de 20 aprilie 2010, ... Citeşte mai departe »

„Mother’s Day”: păcat de Julia Roberts, Kate Hudson şi Jennifer Aniston

La 26 de ani de la prima colaborare dintre celebrul regizor Gary Marshall şi actriţa Julia Roberts, în cadrul legendarei comedii romantice ,,Pretty Woman”, cei doi revin pe marile ecrane, din 13 mai, în filmul „Mother’s Day”, o producție care a rezervat partituri principale şi pentru Jennifer Aniston, Jason Sudeikis si Kate Hudson. Filmul surprinde poveştile mai multor familii care ... Citeşte mai departe »

Ce am învățat din „Pretty Happy”, de Kate Hudson

„Pretty Happy”, de Kate Hudson, e lectură plăcută, scrisă într-un ton prietenesc și lipsit de pretenții, o carte din care o să învățați puțin mai mult despre iubirea și grija de sine, condiții esențiale pentru fericire. Am primit de la HarperCollins proaspăt lansata carte a lui Kate Hudson într-o perioadă în care aveam nevoie de un pic de ajutor, pentru ... Citeşte mai departe »

„Pretty Happy,” by Kate Hudson: this spring’s perfect read!

In her new book, Pretty Happy, Kate Hudson shares her insights to help motivate every woman to become healthy, strong, and beautiful from the inside out in a new stunning, full color illustrated lifestyle guide. I didn’t just wake up one day understanding how to take care of myself. I had to learn how to do so over time, and ... Citeşte mai departe »

În curând: „Mother’s Day”, cu Julia Roberts, Jennifer Aniston și Kate Hudson – TRAILER

foto Mulți dintre noi așteptam să le vedem jucând împreună, iar anul acesta, vom avea prilejul să le urmărim într-o comedie ce se anunță reușită: Jennifer Aniston și Julia Roberts, în „Mother’s Day”. În filmul lui Garry Marshall, care a regizat „Pretty Woman”, „Runaway Bride” sau „Frankie and Johnny”, mai joacă și Kate Hudson, care completează echipa cum nu se ... Citeşte mai departe »

Premiile Oscar 2015: trei ținute splendide și trei rochii urâte

Foto: idiva.com Gala premiilor Oscar  2015 – nici pe departe spectacolul unic și strălucitor așteptat de public, din niciun punct de vedere, nici măcar cel al modei. Dacă în multe dintre edițiile trecute, nu știam spre care dintre ținutele starurilor să ne îndreptăm atenția, anul acesta au fost mai ușor de găsit trei apariții îngrozitoare decât trei rochii care să te ... Citeşte mai departe »

„Wish I Was Here”, cu Zach Braff și Kate Hudson, în curând la cinema

Kate Hudson (Almost Famous, How to Lose a Guy in 10 Days), Zach Braff (Garden State, Chicken Little, serialul Scrubs, Oz the Great and Powerfull), Joey King (Crazy, Stupid, Love, Oz the Great and Powerfull) și Pierce Gagnon (Looper, Rio 2) joacă în Wish I Was Here / Rolul vieţii mele, o comedie realizată cu ajutorul a peste 45.000 de ... Citeşte mai departe »

Navighează pana sus