sâmbătă , 31 iulie 2021

Arhivă etichete: Kron Art

Abonare RSS

Expoziție de neratat: Camilian Demetrescu, la Galeria Kron Art din Brașov

Galeria Kron Art din Brașov, locul pe care maestrul Gabriel Stan l-a transformat într-o oază de frumusețe artistică a orașului, vă așteaptă în această perioadă la o expoziție cu totul deosebită. Până pe 31 iulie, Kron Art găzduiește o suită de lucrări aparținând regretatului pictor Camilian Demetrescu. Pretext suficient să faceți o vizită pe Strada Postăvarului, numărul 18. Camilian Demetrescu ... Citeşte mai departe »

Expoziție extraordinară a maestrului Gabriel Stan, la Galeria Kron-Art Brașov

Gabriel Stan, unul dintre cei mai prolifici pictori români, vă invită la o expoziție de excepție, intitulată „Metamorfoze vizuale” și deschisă publicului până la data de 30 mai 2013. La Galeria Kron-Art din Brașov, de pe Strada Postăvarului, numărul 18, maestrul Gabriel Stan expune o serie de lucrări care, cu siguranță, vor reuși să vă transpună, măcar preț de câteva ... Citeşte mai departe »

Gabriel Stan: „Pictura nu va muri niciodată, omul va avea mereu nevoie să-și exprime universul interior”

Lucrările sale au făcut înconjurul lumii, fiind pictorul român cu cel mai impresionant palmares de expoziții. De la Paris la Londra sau New York, Gabriel Stan și-a cucerit de mult publicul prin arta sa splendidă. Dacă ajungeți la Brașov și vi se face poftă de o cafea aromată, servită în mijlocul celor mai frumoase lucrări de artă expuse în oraș, ... Citeşte mai departe »

Navighează pana sus