sâmbătă , 5 decembrie 2020

Arhivă etichete: Kurt Cobain

Abonare RSS

Courtney Love recunoaște că a consumat heroină când era însărcinată

Foto: www.billboard.com Courtney Love a recunoscut că a consumat heroină când era însărcinată cu fiica ei și a lui Kurt Cobain, Frances Bean Cobain. În documentarul Kurt Cobain: Montage Of Heck, Love a spus: „Am luat o dată, și-apoi m-am oprit. Știam că (n.r. fetița) o să fie în regulă”. Lupta lui Courtney Love cu dependența de droguri este deja de ... Citeşte mai departe »

„American Cool”: fotografii inedite cu Madonna, Audrey Hepburn sau James Dean

Madonna, Audrey Hepburn, Kurt Cobain, Frank Sinatra sau James Dean sunt doar câteva dintre personalitățile surprinse într-o suită de fotografii inedite, expuse în perioada aceasta în Statele Unite. Dacă sunteți la Washington, atunci merită să faceți o vizită la Smithsonian’s National Portrait Gallery, unde veți avea prilejul să admirați o colecție de fotografii speciale, reunite într-o expoziție intitulată „American Cool”. ... Citeşte mai departe »

Imagini cu locul în care a murit Kurt Cobain, publicate în premieră

O serie de fotografii cu locul în care a murit Kurt Cobain au fost publicate, în premieră, vineri, de publicația Seattle Post-Intelligencer, care dorește să marcheze astfel 19 ani de la moartea artistului. Kurt Cobain a fost descoperit mort în locuința sa din Lake Washington, pe data de 5 aprilie 1994. Imagini de la scena morții sunt acum publicate pentru ... Citeşte mai departe »

Navighează pana sus