joi , 30 noiembrie 2023

Arhivă etichete: lamaie

Abonare RSS

O iarnă fără kilograme în plus: trăiește sănătos și în sezonul rece!

Excesele culinare din perioada sărbătorilor aduc cu sine kilograme în plus, creşterea nivelului de colesterol şi a glicemiei. Și, în general, iarna avem tendința de a ne încărca farfuriile cu mâncăruri grele, care nu aduc însă niciun beneficiu sănătății. Aceste obiceiuri alimentare ne afectează în mod inevitabil silueta, însă mai mult decât atât, sănătatea organismului şi funcţionarea optimă a ficatului ... Citeşte mai departe »

Mască naturală, cu avocado și miere, pentru un ten frumos pe timp de iarnă

Nu e un secret pentru nimeni faptul că, în sezonul rece, pielea noastră are nevoie de o îngrijire mai atentă. Și mai ales tenul, care este zilnic expus la frig, vânt sau ninsoare, și astfel suferă cel mai mult. Din fericire, natura ne pune la dispoziție ingrediente benefice, pe care le putem folosi pentru a atenua acțiunea dură a factorilor ... Citeşte mai departe »

Limonadă cu afine

Este băutura pe care o comandăm cel mai frecvent, vara, atunci când ne relaxăm pe o terasă liniștită și să ne răcorim după o baie de soare, fie că suntem în vacanță, fie că am circulat prin orașul fierbinte, cu treabă. Deși rețeta după care se prepară e binecunoscută de toată lumea, putem îmbunătăți gustul și proprietățile limonadei cu doar… puțină ... Citeşte mai departe »

Desert vegan: „Danielle”, reinterpretarea postmodernă a cremei de lămâie

Ce iubesc cel mai mult şi mai mult copiii ca desert? Biscuiți, ciocolată,tort, prăjituri? Toate la un loc, cu siguranță, cu condiția ca ele să aibă ca numitor comun – crema. De ciocolată, de vanilie, de fructe, nu contează, cremă să fie. Cred că nu sunt singura mamă care găseşte în farfurie resturi de biscuiți după ce a fost linsă ... Citeşte mai departe »