sâmbătă , 31 iulie 2021

Arhivă etichete: lansare carte

Abonare RSS

„Rămâi la masă?”, prima carte de bucate semnată de Laura Cosoi

Curtea Veche Publishing lansează prima carte de bucate semnată Laura Cosoi. Volumul „Rămâi la masă? Reţete de suflet pentru cei dragi” este un jurnal culinar, splendid ilustrat, unde sunt adunate reţete sănătoase pe care Laura Cosoi le îndrăgeşte – feluri de mâncare pe care le prepară adesea, spre deliciul familiei şi al prietenilor de suflet. „Există momente în viaţă când ... Citeşte mai departe »

Seară de „Dragoste”, cu Isabel Allende, la librăria Humanitas Cișmigiu

„Dragoste” de Isabel Allende va fi lansată joi, 13 februarie ora 19.00, chiar înainte de Valentine’s Day, la Librăria Humanitas de la Cişmigiu (Bld. Regina Elisabeta nr.38). Marina Constantinescu, Elisabeta Lăsconi, Mihaela Frank, Corina Stoica şi Denisa Comănescu ne vor vorbi despre cele mai frumoase pagini de dragoste scrise de Isabel Allende, iar Maxim Belciug ne va încânta cu momente ... Citeşte mai departe »

Bogdan O. Popescu aduce „Cartea dragostei” la Librăria Humanitas Cișmigiu

Dragilor, sunteți invitați marţi, 4 februarie, ora 19.00, la Librăria Humanitas de la Cişmigiu (Bld. Regina Elisabeta nr.38), pentru o întâlnire cu Bogdan O. Popescu şi primele poeme dezvăluite publicului din Cartea dragostei. Cartea dragostei, în curând la Editura Humanitas „Cartea dragostei este cel mai frumos volum de versuri pe care l-am citit în ultimul deceniu. A fost o mare ... Citeşte mai departe »

„Eroul discret”, de Mario Vargas Llosa, se lansează la Librăria Humanitas de la Cișmigiu

Editura Humanitas şi Institutul Cervantes din Bucureşti vă invită miercuri, 22 ianuarie, ora 19.00, în Librăria Humanitas de la Cişmigiu, la lansarea volumului Eroul discret, primul roman publicat de Mario Vargas Llosa după acordarea Premiului Nobel pentru literatură în 2010.  Invitaţi: Juan Carlos Garcia Vidal, directorul Institutului Cervantes din Bucureşti, Dana Pîrvan-Jenaru, critic literar, Marin Mălaicu-Hondrari, traducător, Marieva Ionescu, redactor, ... Citeşte mai departe »

Dan Puric lansează cartea „Suflet românesc” la Libraria de la Sala Dalles

Cititorii care nu au putut lua parte la conferința și lansarea cărții „Suflet românesc” de la Ateneul Român, sunt invitați miercuri, 18 decembrie 2013, la orele 13.00, la Librăria Dalles, să ia parte la prezentarea pe care actorul și regizorul Dan Puric o va face celei mai noi cărți pe care a scris-o. Când Dan Puric, un artist îndrăgostit de ... Citeşte mai departe »

Olga Delia Mateescu lansează „Memoriile unui om prost”

Actrița și scriitoarea Olga Delia Mateescu se pregătește să lanseze un nou volum, de data aceasta de nuvele, intitulat „Memoriile unui om prost”. Evenimentul are loc astăzi, de la ora 15.00, la Librăria Eminescu. „Prezentul volum cuprinde nuvele constituite într-un fel de proiect de cercetare, însă cu mijloace artistice, a fațetelor unui fenomen predominant: prostia. Lipsa sentimentului de importanță (Basarab…), ... Citeşte mai departe »

Simona Tache și Mihai Radu au căzut de acord: „Femeile vin de pe Venus, bărbaţii de la băut”

Simona Tache și Mihai Radu, autorii rubricii „Bătăi în dialog”  din săptămânalul „Cațavencii”, se pregătesc să lanseze prima lor carte semnată la dublu, „Femeile vin de pe Venus, bărbaţii de la băut”. Colecția de texte savuroase, scrise de-a lungul timpului de Simona și Mihai, a fost așezată între două coperte și abia așteaptă să fie lansată, spre bucuria publicului amator ... Citeşte mai departe »

„Acum știu cine sunt”. Grigore Leșe lansează o carte la Gaudeamus

În cadrul ediţiei din acest an a târgului de carte Gaudeamus de la Romexpo, Grigore Leșe lansează volumul Acum ştiu cine sunt, o carte de amintiri şi cugetări personale. Aceasta lansare face parte dintr-un proiect amplu, desfăşurat sub patronajul editurii Humanitas, ce-l are ca protagonist pe Grigore Leșe, proiect care va culmina cu spectacolul de Crăciun de la Ateneul Român, ... Citeşte mai departe »

Navighează pana sus