marți , 28 noiembrie 2023

Arhivă etichete: lansare de carte

Abonare RSS

„Eu şi Timpul. Viaţă, vocaţie, viziune”: Margareta Pâslaru, la 55 de ani de carieră

Curtea Veche Publishing vă invită să o întâlniți pe Margareta Pâslaru în cadrul unei sesiuni speciale de autografe, prilejuită de aniversarea a 55 de ani de activitate desfăşurată pe multiple planuri și 70 de viață. Fanii îndrăgitei artiste o vor putea reîntâlni joi, 28 noiembrie, de la ora 17.00, în cadrul unei sesiuni de autografe în jurul volumului “Eu şi ... Citeşte mai departe »

Andreï Makine, Alice Munro, Suzanne Collins sau Papa Francisc, printre vedetele Gaudeamus 2013

Aflat la a 20-a ediție, Târgul Internațional de carte Gaudeamus, desfășurat între 20-24 noimebrie la Romexpo, a avut anul acesta un număr record de vizitatori (circa 115.000 de oameni i-au trecut pragul, față de 112.000 anul trecut). Peste 75% dintre aceştia au fost, conform studiului de trafic realizat pe tot parcursul târgului, şi cumpărători de carte, suma medie cheltuită de ... Citeşte mai departe »

Bombăneli editoriale: Marina Almășan a lansat a treia sa carte

Marina Almășan a lansat, recent, a treia sa carte – o colecție de editoriale publicate în decursul unui an într-o publicație națională. Volumul este intitulat „Bombănelile Marinei”. Editura Corint a adunat 82 din cele peste 300 de editoriale pe care realizatoarea TVR  le-a publicat de-a lungul timpului într-un ziar național. Întrucât majoritatea lor conţin referiri directe sau voalate la viaţa ... Citeşte mai departe »