miercuri , 29 noiembrie 2023

Arhivă etichete: lansare

Abonare RSS

Bookfest 2018: Em Sava și Axel lansează romanul „Pași”

Sâmbătă, 2 iunie, Em Sava și Axel lansează romanul „Pași”, la salonul de carte Bookfest, care are loc în București, între 30 mai și 3 iunie. Lansarea are loc la standul Editurii Eikon. Romanul „Paşi” este o poveste de dragoste contemporană. Despre pașii pe care destinul ți-i dictează. Cei doi autori au creionat, fiecare în parte, propria versiune, oferind cititorului ... Citeşte mai departe »

Dragoș Bucur, personaj în clipul piesei „Un om mai bun”, de Proconsul – VIDEO

Proconsul a lansat astăzi single-ul și videoclipul piesei “Un om mai bun”. Single-ul a fost susținut de campania #UnOmMaiBun, campanie în care au fost implicate mai multe vedete care au folosit îndemnul “Fii și tu un om mai bun!”. Producția, compoziția și versurile piesei aparțin artiștilor de la Proconsul, iar videoclipul a fost regizat de Dan Petcan. Personajul principal al ... Citeşte mai departe »

„House of Dreams”, noua colecție pentru mirese Natalia Vasiliev

Noua colecție pentru mirese Natalia Vasiliev pentru 2014-2015 este o explorare a celebrei rochii, abordată dintr-o viziune contemporană, de o plasticitate aparte.  Colecția reprezintă un mixaj între arte, un transfer plastic dinspre pictură și arhitectură, către creația vestimentară couture. Sunt astfel recreate premizele unui moment aparte, a unei stări de grație cu adevărat unică, reprezentată de alegerea și purtarea fiecărei ... Citeşte mai departe »

Mihai Trăistariu a lansat o nouă piesă dedicată sărbătorilor de iarnă – VIDEO

Dupa ce în 2006 a primit Discul de Aur pentru vânzările primului său album de colinde, initulat sugestiv „De Crăciun”, Mihai Trăistariu lansează un nou single dedicat sărbătorilor de iarnă. Melodia se numește „E iarnă între noi” și este compusă integral de artist. Trăistariu a lansat această nouă piesă împreună cu casa de discuri Roton, iar videoclipul a fost realizat ... Citeşte mai departe »

„Acum știu cine sunt”. Grigore Leșe lansează o carte la Gaudeamus

În cadrul ediţiei din acest an a târgului de carte Gaudeamus de la Romexpo, Grigore Leșe lansează volumul Acum ştiu cine sunt, o carte de amintiri şi cugetări personale. Aceasta lansare face parte dintr-un proiect amplu, desfăşurat sub patronajul editurii Humanitas, ce-l are ca protagonist pe Grigore Leșe, proiect care va culmina cu spectacolul de Crăciun de la Ateneul Român, ... Citeşte mai departe »

Bombăneli editoriale: Marina Almășan a lansat a treia sa carte

Marina Almășan a lansat, recent, a treia sa carte – o colecție de editoriale publicate în decursul unui an într-o publicație națională. Volumul este intitulat „Bombănelile Marinei”. Editura Corint a adunat 82 din cele peste 300 de editoriale pe care realizatoarea TVR  le-a publicat de-a lungul timpului într-un ziar național. Întrucât majoritatea lor conţin referiri directe sau voalate la viaţa ... Citeşte mai departe »

„Sunt o babă comunistă” se lansează în cinematografe pe 23 august

Reputatul regizor Stere Gulea revine pe marile ecrane, din 23 august, odată cu lansarea în cinematografe a comediei Sunt o babă comunistă, care îi va aduce în rolurile principale pe Luminița Gheorghiu, Marian Râlea și Ana Ularu. La aproape un sfert de secol de la capodopera cinematografică Moromeții, regizorul Stere Gulea reia colaborarea cu directorul de imagine Vivi Dragan Vasile ... Citeşte mai departe »

„À toi que j’aime”: expoziție și lansarea volumului de poezie a lui Jean-Pierre Loubinoux

Între 11 și 12 iulie, începând cu ora 17.00, la sala Domenii a Hotelului Domenii Plaza din Capitală, are loc expoziția și lansarea volumului de versuri semnate de pictorul și poetul Jean-Pierre Loubinoux. Pictorul și scriitorul Gabriel Stan ne face o introducere în universul artistic al lui Loubinoux, introducere ce reprezintă totodată o invitație la evenimentul ce va avea loc ... Citeşte mai departe »

„Metamorphosis”: Marithé lansează rochia de mireasă 5 în 1

Salonul Marithé lansează un concept unic vara aceasta, prin colecția „Metamorphosis”, ce cuprinde rochii de mireasă care se pot transforma, în funcție de gustul purtătoarei și de momentele din cea mai importantă zi din viața sa. Vedeta noii colecții este rochia „Marithéa” – o rochie de mireasă 5 în 1 – care poate lua forme diferite, păstrându-și totodată alura feminină ... Citeşte mai departe »

„Drumuri și margini de cuvânt în Transilvania”. Expoziție de fotografii de Monica Bărăgan

Prin artă îţi regăseşti adevăratele sentimente şi te întâlneşti cu latura ta reală. Sufletul şi inima se deschid, eliberând creativitate şi imaginaţie, care se îmbină în creaţia finală. Galeria Kron-Art i-a dăruit Monicăi Bărăgan ocazia de a-şi găsi cheia creaţiei prin trei expoziţii de artă fotografică. Cea mai recentă dintre ele nu este doar o expoziţie simplă, este mai mult ... Citeşte mai departe »