marți , 5 decembrie 2023

Arhivă etichete: Lara Fabian

Abonare RSS

Lara Fabian pregătește un nou album, cu piese în limba engleză

De curând, celebra cântăreață Lara Fabian a demarat înregistrările pentru realizarea unui nou material discografic, ce urmează a fi lansat în luna martie a anului viitor. Albumul va fi produs integral într-un studio din Stockholm, Suedia, iar melodiile vor fi interpretate exclusiv în limba engleză. Chiar dacă, până la acest moment, artista nu a vorbit despre un nou turneu de ... Citeşte mai departe »

Lara Fabian concertează din nou în România

Celebra cântăreață de origine belgiană Lara Fabian va concerta din nou în România, de data aceasta, la Craiova. După cele două reprezentaţii sold-out, susţinute în luna aprilie, la Cluj-Napoca şi Bucureşti, artista revine pentru un nou spectacol la noi în țară, în urma numeroaselor mesaje primite din partea admiratorilor ei din sudul țării. Mii de oameni din Craiova au motiv ... Citeşte mai departe »

Rick Allison: There are no secrets for writing a good song, it’s a way of living

He composed songs that will never die. Je t’aime, Humana or Si tu m’aimes, performed by Lara Fabian, were written by Rick Allison, in moments of divine inspiration. He is also the one who produced nine of the famous singer’s albums, sold in millions of copies all over the world. After 14 years in which they were an extraordinary couple, ... Citeşte mai departe »

EXCLUSIV. Rick Allison, din culisele unui hit: Când înregistram „Je t’aime”, Lara Fabian a plecat din studio

Este compozitorul unor cântece care nu vor muri niciodată. Je t’aime, Humana sau Si tu m’aimes, interpretate de Lara Fabian, au fost scrise de Rick Allison, în momente de inspirație pur și simplu divină. El este și cel care a produs nouă dintre albumele celebrei artiste belgiene, vândute în milioane de exemplare. După 14 ani în care au format un ... Citeşte mai departe »